Boligadvokat Amager

I samarbejde med boligadvokat Amager

Står du og overvejer et huskøb? Så anbefaler vi at få juridisk bistand og rådgivning af en boligadvokat Amager, så du er sikret en proces uden uforudsete problemer.

Hos Skøde og Juristhuset på Amager i København, samarbejder vi med en kompetent og erfaren boligadvokat, så vi sikrer dig en god proces. Et boligkøb er en stor beslutning og formentlig en af de største investeringer i dit liv. Derfor er det vigtigt at have overblik over alle juridiske aspekter. Det er derfor i høj grad investeringen værd at have en os med i forløbet.

Om Skøde og Juristhuset på Amager

Den boligadvokat Skøde og Juristhuset på Amager samarbejder med, har en lang erfaring og specialviden på området for boligkøb- og salg. Vi har hjulpet mange mennesker gennem en sikker og god hushandel med fokus på at imødekomme deres interesser. Vi giver dig professionel rådgivning fra start til slut.

Din rådgivning fra vores samarbejde med boligadvokat Amager

Hvis du skal købe en ny bolig, hjælper vi dig igennem hele forløbet. Vi tager hånd om den indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde, at der efter overtagelsen konstateres mangler ved ejendommen, indbo eller hårde hvidevarer. Vi giver dig en grundig gennemgang af købsaftalen med bilag og rådgivning. Vi tager os af korrespondancen og drøftelserne med mægleren. Vi udarbejder godkendelses skrivelsen samt skøde- og refusionsopgørelsen. Vi tager os af ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning og sørger for repræsentationen af jer som købere under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen. Vi tager os dermed af alle nødvendige trin i et købsforløb.

For at et huskøb bliver gennemført på en sikker måde, er det nødvendigt at have et godt overblik og den rigtige juridiske viden. Det kan være svært at bevare overblikket og gennemskue alle elementer og uforudsete scenarier, hvis man ikke har den rette erfaring og viden. Vores rådgivning i samarbejde med en professionel boligadvokat vil derfor altid være en god investering.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en samtale. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt og trygt igennem dit boligkøb -eller salg.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen eller på tlf. 60 61 76 78.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13