Bodeling skilsmisse

Bodeling skilsmisse

Ved en skilsmisse eller separation er det vigtigt, at jeres fælles formue bliver delt på den mest hensigtsmæssige måde. Derfor tilbyder Skøde og Juristhuset den helt rette hjælp til at få udført en bodeling, der tilfredsstiller begge parter.

Der er flere forskellige måder at håndtere en bodeling efter skilsmisse. I kan lave en bodelingsoverenskomst, der beskriver, hvordan den fælles formue fordeles mellem jer. Denne bodelingsaftale kan i få hjælp og rådgivning til ved at kontakte Skøde og Juristhuset.

I kan også kontakte skifteretten, men her oplever mange, at det kan være en både dyr og langsommelig affære at få hjælp til bodeling ved skilsmisse.

Derfor foreslår Skøde og Juristhuset, at I vælger en privat bodeling, hvor I bliver rådgivet gennem processen af os og i samarbejde med en dygtig advokat. Dermed får I nemt og billigt delt jeres indbo og kan komme videre i tilværelsen.

Få hjælp til skødeskrivning ved bodeling skilsmisse

Har I en fælles bolig er hjælp til bodeling endnu mere vigtigt, da der i så fald skal udformes et særligt skøde, hvis en af jer skal fortsætte med at bo i huset. Skødeskrivning er væsentligt for en korrekt tinglysning i forbindelse med ejendomshandel.

Hos Skøde og Juristhuset har vi over 20 års erfaring med familie- og arveret. Vi er dermed eksperter i udarbejdelse af skøder ved skilsmisser og gør en dyd ud af at hjælpe jer trygt igennem jeres bodeling.

Kontakt Skøde og Juristhuset på tlf. 60 61 76 78 eller via vores kontaktformular, hvis I skal bruge hjælp til bodeling skilsmisse.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13