referancer

Referencer

Her kan du læse referencer fra nogle af vores tilfredse kunder

Vil helt sikkert anbefale jer til gode venner

Jeg har været overordentlig tilfreds med jeres service - og I kan være helt sikre på, at jeg vil anbefale jer - ligesom jeg henvendte mig til jer på en anbefaling fra gode venner.
- Mitzie Pitzner

Tak for assistance

Vi vil gerne sige rigtig mange tak for jeres assistance med vores huskøb. I har været meget hurtige til at svare på alle vores spørgsmål og har taget meget kyndigt vare på de forskellige opgaver, der lå i huskøbet. Vi skal nok anbefale jer, hvis nogen skulle få brug for en advokat til huskøb :)
- Frederik Heurlin Aidt

Super service - Alt fungerer - Og så til en meget fair pris!

Tak til Skøde og Juristhuset for rigtig god og professionel bistand i forbindelse med salg af hus som jeg selv havde køber til. De har i denne sag altid svaret hurtigt og professionelt på alle henvendelser. Alt er forløbet fuldstændig efter planen og til aftalt tid. Jeg kan ikke andet end give dem 5 stjerner og så anbefale dem til venner og bekendte. Tak for hjælpen - det har været en fornøjelse at gøre brug af jer!
- Michael Ilsby

Perfekt! Har allerede anbefalet virksomheden til venner og familie

Det er helt vildt, så meget valuta du får for pengene ved at bruge Skøde og Juristhuset i forhold til andre advokater i forbindelse med huskøb.
Igennem hele vores forløb med huskøbet, er jeg blevet overrasket gang på gang over hvor proaktive de er, og hvor meget de hjælper samt husker en på ting, som man muligvis ikke ved når man er første gangskøber som vi var.
Første gang jeg nogensinde har givet topkarakter på trustpilot.
- Thomas Rasch Hector

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13