Udfærdigelse af skøde

Udfærdigelse af skøde

Når den rette bolig endelig dukker op efter lang tids jagt, er der stadig en lang række ekspeditioner, der skal overstås, før handlen er på plads.

Hos Skøde og Juristhuset ved vi, at dit boligkøb inkluderer mange faser. Der skal blandt andet gennemgås og underskrives købsaftale, og du skal som køber stille bankgaranti.

Når disse trin er overstået, står du over for et meget vigtigt punkt i købsprocessen: Udfærdigelse af skødet. Skødet er et dokument, der skal sikre din ret til sælgers bolig. Via skødet får du som køber tinglyst retten til at overtage ejendommen. Det betyder, at der sker en offentlig registrering af din rettighed til ejendommen, som sikrer, at du er den retmæssige ejer.

For at tinglysningen kan forløbe uden problemer, skal skødet dog være udfærdiget, så det ikke kan afvises af Tinglysningsretten eller indeholder uklare punkter.

Professionel assistance til udfærdigelse af skøde

Som køber kan du vælge selv at stå for udfærdigelse af skødet. Dog anbefaler vi altid en professionel udfærdigelse af skødet, således at der ikke opstår problemer med at få det formelle ejerskab over din kommende bolig. En skødeskrivning kan nemlig indeholde mange faldgruber, som kan give dig problemer med tinglysningen.

Hos Skøde og Juristhuset besidder vi den nødvendige viden, der kræves for en korrekt skødeskrivning.

Læs også meget gerne mere om udfærdigelse af købsaftale.

Vi hjælper dig igennem hele processen ved dit køb – lige fra rådgivning af udfærdigelse af skøde til tinglysning og refusionsopgørelse.


Vi har over 20 års erfaring, hvorfor du er sikret en gennemarbejdet købsproces samt en kort ekspeditionstid. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Udfærd

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13