hvad koster en boligadvokat

Hvad koster en boligadvokat?

Hvad koster en boligadvokat hos Skøde og Juristhuset?

Hvis du søger en boligadvokat til en favorabel pris, behøver du ikke lede videre. Skøde og Juristhuset er en online virksomhed, hvilket betyder, at vi har frihed til at yde bolighjælp, uanset hvor i landet du befinder dig, og det betyder også at vi kan tilbyde dig markedets bedste priser. Vi har nemlig ingen faste omkostninger i forbindelse med hverken lokaler eller sekretærer. Det vil sige, at vi kun bruger penge på det, som du har brug for i forbindelse med den ydelse, du får af vores boligadvokat og boligrådgivere, altså kun computer, telefon og kompetencer.

Prisen afhænger af typen af rådgivning

Hos Skøde og Juristhuset kan vi bistå dig med en lang række forskellige ydelser til forskellige priser. Skal du for eksempel have hjælp til køb af en bolig eller udarbejdelse af et testamente? Det vil være afgørende for, hvor meget du skal betale for en boligadvokat og boligrådgivning.

Hvis du ønsker fuld berigtigelse af ejendomshandel, gennemgang af købsaftale samt bilag, rådgivning, og refusionsopgørelse vil det koste 4.800 kr. inkl. moms.

Men vi tilbyder langt mere end blot de ovennævnte opgaver. Se hele listen over alle vores priser her.

Hvis du har brug for hjælp til en juridisk opgave, som ikke fremgår af vores prisliste, så ring til os og få et godt tilbud. Du kan kontakte os på telefon 60 61 76 78 / 40 22 00 13 eller på mail sj@skoedeogjuristhuset.dk

Vi har den faglige ekspertise, som du søger

Vi har mere en 20 års erfaring med juridisk rådgivning og skødeskrivning ved køb og salg af bolig. Vores erfarne rådgivere har en bred viden og kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med en sag. Vi samarbejder med en dygtig boligadvokat, som kan tage sagen skridtet videre, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi kan tilbyde dig rådgivning i forbindelse med følgende områder:

  • Salg/køb af bolig
  • Skøde
  • Skilsmisse-bolig
  • Ægtepagt
  • Testamente

Da vi gerne ønsker at dele vores viden med vores kunder, har vi samlet information omkring en række emner og spørgsmål, som du muligvis kunne have vedrørende bl.a. skøder og testamenter. Find mere viden på vores blog.

Har du yderligere spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13