sælge bolig selv

Sælge bolig selv

Skøde og Juristhuset har over 20 års erfaring med at hjælpe boligejere, der ønsker at sælge bolig selv

Vælger du at stå for salg af eget hus eller bolig, er der tusindvis af kroner at spare ved at slippe for ejendomsmæglersalæret. Men det er stadig en god ide at få hjælp til købsaftalen, da den rummer den største fare i en bolighandel. Her er det vigtigt at få professionel hjælp til at gå aftalen igennem, udregne provenu og ikke mindst sikre, at der ikke er vilkår i aftalen, som kan ende med at få vidtrækkende økonomiske konsekvenser

Derfor anbefaler vi, at du søger juridisk bistand hos Skøde og Juristhuset til at få styr på de juriske og økonomiske aspekter ved at sælge bolig selv.

Den rette hjælp til konkurrencedygtige priser

Som kunde hos Skøde og Juristhuset får du professionel rådgivning og er sikret lige netop den hjælp, du har brug for til selv at kunne gennemføre salg af hus.

For de fleste mennesker er det at sælge hus den største handel, de foretager sig igennem livet. Derfor er det en rigtig god ide ikke at spare rådgivningen helt væk. Hos Skøde og Juristhuset har vi faste, konkurrencedygtige priser og kan derfor bistå i dig uanset om du sælger gennem en mægler eller foretrækker at klare det meste af handlen selv.

Læs mere om hvilke services vi tilbyder verørende salg af bolig her.

Der vil altid være nogle omkostninger ved at sælge bolig selv, men søger du rådgivning hos Skøde og Juristhuset, vil både udgifter og risikoen for at gøre et sårligt salg være minimale.

Kontakt os via kontaktformularen eller på tlf. 60 61 76 78 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at I kan sælge bolig selv.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked
er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 60 61 76 78 40 22 00 13