Opret en ægtepagt

Ægtepagt

Få oprettet en ægtepagt af Boligpartneren

Hvor godt er du sikret ved skilsmisse/separation eller dødsfald?

En ægtepagt er en juridisk skriftlig aftale, hvor I som par tager stilling til en række væsentlige økonomiske spørgsmål som for eksempel særeje eller pensionsrettigheder.

Hvis der i forholdet er enighed om, at alt jeres indbo skal deles lige, behøver I selvfølgelig ikke at foretage jer noget, da den almindelige regel om fælleseje, så vil løse jeres problemer.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af særeje ægtepagter.

En tryg fremtid med en ægtepagt

Ønsker I derimod klarhed over, hvordan I økonomisk forventer at være stillet efter en skilsmisse/separation, så er det værd at lade Boligpartneren udarbejde en ægtepagt. Dette sikrer jer også i tilfælde af pludselig dødsfald, hvilket især har betydning, hvis ægtefællen har børn, som er såkaldte tvangsarvinger.

Det er ikke en nødvendighed at alt skal deles lige op, der er mulighed for at kun bestemte dele af aktiviteterne i ægteskabet skal være særeje. det kan eksempelvis være et sommerhus der er gået i arv gennem generationer eller en virksomhed. Det er også muligt at oprette brøkdelssæreje for en bestemt beløb. Hvert ægteskab kan have særlige behov, derfor tilbyder vi en tryg fremtid med en ægtepagt.

Læs også gerne mere om boligadvokaten vi samarbejder med her.

Boligpartneren har over 25 års specialviden inden for familie- og arveret. Derfor kan I trygt lade os udarbejde en ægtepagt. Selvom I regner med at danne par hele livet, kan en ægtepagt skabe den nødvendige tryghed.

Du kan finde en prisliste over vores forskellige ydelser her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt