Udfærdigelse af købsaftale

Boligadvokat i samarbejde

Hvis du skal købe eller sælge din bolig, og du mangler juridisk hjælp er Boligpartneren et sikkert valg, da vi samarbejder med en boligadvokat.

Vi har over 25 års specialviden på området for boligsalg og -køb. Vi kan give dig en professionel juridisk rådgivning og udarbejde dit skøde, så det opfylder alle nødvendige oplysninger. Vi tager os af hele tinglysningsprocessen med vores moderne digitale system, der sikrer dig en effektiv og grundig proces. 

Favorable priser

Boligpartnerens samarbejde med en boligadvokat, kommer til din fordel gennem konkurrencedygtige priser. Vi er i stand til at tilbyde dig særligt favorable priser, da vi lægger vores ressourcer de steder, hvor det giver mest mulig værdi for dig. Alt hvad vi har brug for er vores specialviden og vores digitale udstyr såsom vores computere og telefoner.

For boligkøbere

Søger du en boligadvokat, der kan yde rådgivning i forbindelse med boligkøb- og salg vil dette ske i samarbejde med Boligpartneren, som kan hjælpe dig trygt igennem hele processen fra start til slut. Vores mange års erfaring sikrer dig, professionel juridisk bistand, der sikrer dig en uproblematisk proces. Du får den nødvendige juridiske rådgivning og bistand i forbindelse med skødeskrivning. Det betyder, at du med et skøde sikrer dig, at din investering bliver gennemført sikkert og korrekt. Det er en fornuftig investering at sikre en god proces ved så store investeringer. Vi giver dig kompetent og professionel rådgivning i samarbejde med en boligadvokat, så du får en effektiv gennemførsel af din handel inden for trygge og professionelle rammer.

Professionelt og erfarent samarbejde med boligadvokat

Vi sørger for, at du modtager al relevant rådgivning samt udarbejdelse af nødvendige dokumenter i forbindelse med boligsalg- og køb. Vi tilbyder:

  • Grundig gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning
  • Korrespondance og drøftelser med mægleren.
  • Udarbejdelse af godkendelses skrivelse.
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning.
  • Repræsentation af jer som købere under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen.

Indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde af, at der efter overtagelsen konstateres mangler ved ejendommen/indbo/hårde hvidevarer.

Hvis du skal til at købe en ny bolig i nær fremtid, står Boligpartneren klar til at give dig den nødvendige rådgivning og sørge for, at alle dokumenter udarbejdes korrekt, så du er sikret bedst muligt. I processen for et huskøb er mange vigtige dokumenter involveret, der til tider kan være uoverskuelige og svære at gennemskue, hvis man ikke har erfaring med juridiske dokumenter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en samtale angående et boligkøb. 

Skal du sælge din bolig, er vi dig også behjælpelig. Kontakt os pr. telefon eller mail og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig. Find vores kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt