Udfærdigelse af købsaftale

Tinglysning på ejendom

Alt det der står med småt, er en stor del af købsprocessen

Når en ejendom bliver solgt skal der tinglyses et skøde. En tinglysning på ejendom er den officielle registrering af rettighederne over en fast ejendom. Det er en del af processen ved alle ejendomskøb og sikring imod andres eventuelle krav på ejendommen.

 Ved en tinglysning ejendom, skal skødet indeholde oplysninger om:

  • Adkomst - det vil sige hvem der ejer boligen
  • Oplysninger om pantebreve på ejendommen

Hos Boligpartneren tilbyder vi en professionel ansvarsforsikring i forbindelse med skødeskrivning ved tinglysning ejendom, og du er derfor sikker på en tryg behandling af din tinglysning.

Med 25 års erfaring - hjælper vi dig trygt igennem din gennemgang af handelens dokumenter og tinglysning på ejendom

Når du står overfor at skulle købe en ny bolig, er vi din uafhængige part i processen. Vi kan tilbyde dig en grundig gennemgang af alle de dokumenter der følger med en bolighandel. Vores kompetente og professionelle medarbejdere, står klar til at hjælpe dig med alt det, som står med småt og som er afgørende for en korrekt tinglysning af ejendom.

Vi kan hjælpe dig igennem hele købsprocessen, hvilket indebærer:

Vores priser er konkurrencedygtige.

Skødeskrivning er en uundværlig del af tinglysning af ejendomme

Mange forveksler skødet med købsaftalen, men det er to forskellige dokumenter selvom begge har med købet af gøre. Købsaftalen er en beskrivelse af, hvad der indgår i handelen, og skødet dokumenterer et skift i ejerskab over ejendommen.

For at skødet kan træde i kraft, skal det først underskrives af begge parter og bagefter tinglyses digitalt. I dag er det muligt at underskrive tinglysninger på ejendom med NemID.

Hvis skødet til tinglysningen ikke er udfyldt korrekt, kan det blive afvist af Tinglysningsretten. Det vil derfor være en fordel, hvis du får juridisk bistand til at skødeskrivningen, for at sikre det hele er gyldigt og korrekt.

Du kan med ro i maven få styr på papirerne - Hurtigt og effektivt

Vi har mere end 25 års erfaring med boligkøb og udfærdigelse af skøder til tinglysning af ejendomme. Vi tilbyder en kort ekspeditionstid og konkurrencedygtige priser. Du kan kontakte os allerede i dag, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med ejendom tinglysning eller boligsalg.

Kontakt os her.

 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt