Udfærdigelse af købsaftale

Tinglysning fast ejendom

Det er altså ikke nok at underskrive købsaftalen, du skal også i den sammenhæng sørge for tinglysning fast ejendom.

Et boligkøb er for de flestes vedkommende den største handel, de kommer til at gennemføre. Derfor er det med at være opmærksom på, at kreditor kan gøre udlæg i din kommende bolig, så frem du ikke har tinglyst skødet.

Hos Boligpartneren møder du en virksomhed, der har over 25 års erfaring i at give boligrådgivning til danskerne. Vi påtager os ganske enkelt alt det praktiske vedrørende tinglysningen. Arbejdet består blandt andet i at sikre, at alle nødvendige oplysninger indhentes og indtastes i systemet, både ved eksempelvis fast ejendom og ægtepagt.

Med vores tinglysningshjælp undgår du fejl

Siden 2010 har den digitale tinglysning gjort det meget hurtigere at tinglyse dokumenter. Enhver køber kan nu som udgangspunkt gennemføre en tinglysning hjemme ved computeren. Proceduren er dog ikke enkel, og det kan derfor være en stor fordel af få professionel hjælp fra eksempelvis Boligpartneren. Når du får hjælp fra os, er du nemlig omfattet af rådgivers ansvarsforsikring, hvis der skulle opstå fejl.

Vi sørger som advokatfirma for, at du ikke bliver mødt af ubehagelige overraskelser som eksempelvis forurenet jord, eller en lejer, der ikke kan opsiges det næste års tid.

Tinglysning fast ejendom pris

Boligpartneren har priser, der er blandt markedets absolut mest favorable. Dette skyldes, at vi er en moderne netvirksomhed, der ikke har faste udgifter til lokaler, sekretærer o. lign.

Du kan se vores prisliste her.

Kontakt os via kontaktformularen her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt