Udfærdigelse af købsaftale

Skøde

Hos Boligpartneren er vi eksperter i at skrive et skøde i forbindelse med ejendomshandler og guider dig trygt gennem hele din købsproces.

Ved al form for ejendomshandel er skødeskrivning et meget vigtigt punkt, da et tinglyst skøde er det officielle dokument, som viser, at du er den retmæssige ejer af en ejendom.

I princippet kan du godt selv udfærdige et skøde, men det er bestemt ikke noget, vi anbefaler, da der kan være mange faldgruber og juridiske spidsfindigheder forbundet med udarbejdelse af et skøde, som kan give dig problemer i forbindelse med tinglysningen.

Derfor bør du overlade skødeskrivningen til professionelle, og hos Boligpartneren har vi over 25 års erfaring, så du kan være sikker på at få en professionel og kompetent rådgivning, når du står overfor dit livs måske største og vigtigste køb, som en bolighandel ofte er.


Skøde skrivning til enhver situation

Boligpartneren kan bl.a. hjælpe dig med rådgivning og skødeskrivning i forbindelse med

  • Køb af bolig og ejendomme
  • Bodeling ved skilsmisse og dødsfald

Vi har desuden en professionel ansvarsforsikring i forbindelse med al skødeskrivning, hvilket skaber et trygt fundament for en sikker bolighandel uden ubehagelige overraskelser.

Hos Boligpartneren vil du opleve en professionel, effektiv og kompetent medarbejderstab, som står klar til at hjælpe dig med alt det, der står med småt, og som er afgørende for en korrekt tinglysning.

Kort ekspeditionstid til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder desuden kort ekspeditionstid og konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Her kan du se priser på vores forskellige ydelser ift. skøde.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt