online boligadvokat

Online boligadvokat

Professionel juridisk rådgivning, der ikke koster en formue – vælg en online boligadvokat

Hos Boligpartneren har vi forståelse for, at boligkøb- eller salg er en stor beslutning, da det er den største investering, de fleste privatpersoner foretager sig. Det er derfor vigtigt, at have overblik over alle juridiske aspekter – dét kan vi hjælpe dig med. 

Vi samarbejder med en kompetent og erfaren boligadvokat. Dette samarbejde giver os mulighed for at fører dig trygt og sikkert gennem en hushandel. Når du vælger juridisk rådgivning hos os, går du hverken på kompromis med faglighed eller specialviden. Derimod vil du få god rådgivning til særligt favorable priser. Du vil derfor opleve det som en god investering at have os med i forløbet.

Boligpartnerens samarbejde med boligadvokat online kommer dig til gode

Vi tilbyder al relevant rådgivning samt udarbejdelse af væsentlige dokumenter i forbindelse med boligkøb- og salg. Vi tilbyder blandt andet:

  • Repræsentation af dig som køber under hele ejendomshandelen
  • Grundig gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning
  • Korrespondance og drøftelser med mægler
  • Udarbejdelse af testamente
  • Udarbejdelse af ægtepagt
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse
  • Tinglysning af skøde
  • Skødebehandling ved skilsmisse

Få mere viden om, hvilke boligsituationer vi kan hjælpe dig i.

Hvis du skal købe ny bolig i nær fremtid, kan vi hjælpe dig gennem hele forløbet. Vi tager indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde af, at der ved overtagelse konstateres mangler ved boligen, indbo eller hårde hvidevarer.

Konkurrencedygtige priser ved brug af boligadvokat på nettet

Boligpartnerens samarbejde kommer til din fordel, da vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Dette er muligt, da vi lægger vores ressourcer de steder, hvor det vil være til mest mulig værdi og gavn for dig.

Du kan se en liste over vores priser her.

Vi er en internetbaseret virksomhed som tilbyder online boligadvokat, hvilket vil sige, at vi ikke har nogen faste omkostninger til lokaler eller sekretærer, og derfor kun gør brug af vores arbejdsredskaber som telefon og computer samt vores faglige kompetencer. Det betyder endvidere, at vi kan tilbyde landsdækkende service.

Læs mere om vores boligadvokat online her.

Kontakt os med henblik på online boligadvokat

Uanset til hvilket formål, du søger en online bolig advokat, er vi klar til at rådgive dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en samtale. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt og trygt gennem dit boligkøb eller -salg.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt