Udfærdigelse af købsaftale

Bodelingsoverenskomst

Ved separation eller skilsmisse er en bodelingsoverenskomst grundlaget for, at I kan få jeres ting og sager delt i fred og fordragelighed.

En bodelingsoverenskomst ved skilsmisse eller separation underskrives af begge de fraskilte og sikrer dermed klare linjer om delingen af det fælles bo. Har I en fælles ejendom, vil der også komme til at indgå, en aftale om den i jeres bodelingsoverenskomst.

Hvis I er fuldstændig enige, er det muligt at udfærdige en bodelingsoverenskomst uden hjælp fra en advokat. Langt de fleste vælger dog at få advokatbistand, så det bedste resultat opnås.

Som advokater består vores opgave i at fastlægge rammerne for overdragelsen af aktiverne og derefter få fremgangsmåden i en bodelingsoverenskomst nedskrevet. Derudover opstiller vi også konsekvenser hvis en eller flere af parterne ikke gør som aftalt

Bodelingsoverenskomst pris

Boligpartneren har over 25 års erfaring inden for familie- og arveret. Vi er professionelle i at udarbejde bodelingsoverenskomst ved skilsmisse. Vores priser er blandt de mest favorable på markedet, da vi har sparet lokaler, sekretærer o.lign helt væk. I stedet møder du hos Boligpartneren en moderne netvirksomhed, hvor vores klineter altid er i centrum, så den bedste bodelingsoverenskomst kan opnås.

Du kan se vores prisliste her.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi hjælper med bodelingoverenskomst, så I kan komme videre i god, ro og orden.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt