Udfærdigelse af købsaftale

Hvad koster en boligadvokat?

Lad Boligpartneren yde dig professionel og fyldestgørende boligrådgivning

Hvad koster en boligadvokat? Den specifikke pris afhænger af, i hvilket omfang du ønsker boligrådgivning. Uanset om du blot skal have hjælp til gennemgang af købsaftalen eller ønsker rådgivning i forbindelse med hele processen, tilbyder Boligpartneren professionel boligrådgivning til konkurrencedygtige priser.

Du kan få et overblik over vores priser her.

Med over 25 års erfaring inden for skødeskrivning samt juridisk rådgivning i forbindelse med boligkøb og -salg, har vi sikret os ekspertstatus inden for bolighandel. For at sikre dig den bedst mulige service, har vi et samarbejde med en yderst kompetent og erfaren boligadvokat, som kan give dig en grundig rådgivning uafhængigt af din ejendomsmægler, når du skal købe eller sælge en bolig. Dette er vores garanti til dig for en tryg, upartisk og professionel service.

Hos Boligpartneren følger vi dig hele vejen igennem den juridiske proces

Salg eller køb af en bolig er forbundet med en lang række økonomiske og juridiske aspekter, som skal være i orden – hvilket hurtigt kan blive en uoverskuelig proces. Hos Boligpartneren guider vi dig professionelt, og for dit vedkommende ubesværet, igennem boligprocessen. Vi forstår nemlig vigtigheden af at skabe tryghed omkring din bolighandel og sikre, at der ikke opstår nogle uventede overraskelser. Hertil tilbyder vi bl.a. assistance til følgende ydelser i forbindelse med bolighandler:

  • Rådgivning og gennemgang af købs- eller salgsaftale
  • Repræsentation af dig som hhv. sælger eller køber
  • Korrespondance mellem dig og ejendomsmægleren
  • Skødeskrivning
  • Hjælp med tinglysningsprocessen
  • Bistand i forbindelse med refusionsopgørelse

Du kan her læse mere om, hvordan vores tilknyttede boligadvokat kan hjælpe dig i forbindelse med din bolighandel.

Hvad koster en boligadvokat?

Hos Boligpartneren er vi stolte af at have markedets absolut mest favorable priser samt en hurtig ekspeditionstid, men hvordan kan vi være så billige? Vores gode priser skyldes det faktum, at vi er en online virksomhed. Vi derfor ikke bruger overflødige penge på unødvendigt personale eller lokaler, hvilket er helt og holdent til din økonomiske fordel.

Dette påvirker dog ikke vores upåklagelige service, og vi kan med garanti hjælpe dig med netop din problemstilling. Vi tilbyder hertil en række forskellige ydelser, hvor du selvfølgelig kun betaler for de services, som du skal bruge.

Læs mere om vores boligadvokat priser her.

Eller læs mere om hvad boligrådgivning koster her.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om boligadvokat pris?

Sidder du stadig tilbage med spørgsmålet: Hvad koster en boligadvokat, der varetager netop mine behov? Hos Boligpartneren sidder vi klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og tvivl, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt