Udfærdigelse af købsaftale

Boligrådgivning

Få professionel boligrådgivning og kom sikkert i mål med din bolighandel

Står du og skal til at købe eller sælge din bolig og har du brug for boligrådgivning? Så står vi hos Boligpartneren klar til at hjælpe.

Vi giver dig den nødvendige boligrådgivning, så du kommer sikkert og godt igennem din bolighandel. Hos Boligpartneren har vi mange års erfaring inden for området, og vi ved derfor, hvad vi skal kigge efter. Vi udarbejder skøder og alle nødvendige dokumenter i forbindelse med en købsaftale, så hele processen bliver gennemført efter reglerne og med dine interesser i fokus. Kort sagt sørger vi for en boligrådgivning, som giver dig det fulde overblik over alle boligkøbets faser – lige fra gennemgang af købsaftale til frigivelse af deponering.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os eller skrive en besked via vores kontaktformular.

Sørg altid for at have et rådgiverforbehold

Som boligkøber – især som førstegangskøber – kan købsprocessen være en indviklet affære, som indeholder mange kryptiske og svært gennemskuelige juridiske vilkår og betingelser. Derfor kan det betale sig, at du modtager kompetent og professionel boligrådgivning, som sikrer, at bolighandlen gennemføres, så du får så gunstige og favorable forhold som muligt.

Med et rådgiverforbehold og os tilknyttet din bolighandel er du garanteret en sikker og professionel bolighandel.

Er du i tvivl om du skal vælge ejerbolig eller andelsbolig? Så læs mere her.

Læs mere om uvildig boligrådgivning her.

Vi er med dig hele vejen

Hos Boligpartneren får du en kompetent og grundig boligrådgivning gennem hele processen for bolighandlen fra start til slut. Vi har mere end 25 års erfaring med bolighandel, og vi har hjulpet mange mennesker med et trygt og professionelt forløb. Vi tilbyder kompetent og erfaren rådgivning fra vores boligadvokat, der har fokus på at imødekomme dine interesser. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Indledende korrespondance med mægler/sælger
  • Grundig gennemgang af købsaftalen med bilag og rådgivning
  • Korrespondance og drøftelser med mægleren
  • Udarbejdelsen af godkendelsesskrivelsen
  • Udarbejdelsen af skøde- og refusionsopgørelsen
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Repræsentationen af dig som køber under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen
  • Boligkøb rådgivning under hele processen

Hav 100 % styr på købsaftalen

Vi tilbyder for det første at gennemgå købsaftalen, så du får det fulde overblik over alle aftalens konsekvenser. Selvom købsaftalen grundlæggende er en kontrakt, som beskæftiger sig med de overordnede vilkår for handlen som pris og overtagelse, er den ikke altid nem at overskue. Den kan ofte snige sig op på over 200 sider med bilag og dokumenter. Desuden kan den indeholde betingelser, som ejendomsmægleren har udarbejdet til sælgers fordel. Derfor kan det være fordelagtigt for dig, at du modtager køberrådgivning fra professionelle og erfarne rådgivere, inden du skriver under.

Udfærdigelse af skøde

Når købsaftalen er gennemgået og underskrevet, og deponeringen er udbetalt, er det tid til udfærdigelse af skøde, som er det dokument, som sikrer din ret til boligen. Skødeskrivning er, ligesom gennemgang af købsaftale, en proces, som ofte kræver en kyndig boligrådgivning. Lovgivningen stiller nemlig mange krav til skødeskrivningen, og hvis disse ikke overholdes, kan der opstå problemer med tinglysningen. Hvis skødet ikke er tinglyst, er du ikke den formelle ejer af boligen. Derfor anbefaler vi, at du lader os bistå dig med den nødvendige juridiske viden og erfaring, som sikrer dig, at skødet kan tinglyses.

Vores tjenester begrænser sig dog ikke kun til gennemgang af købsaftale og skødeskrivning. Vi sørger for en omfattende boligrådgivning igennem hele købsprocessen – fra start til slut. Vi har med vores erfaring et overblik og en viden, som sikrer dig en udførlig boligrådgivning. Dermed er du garanteret tryghed og samling på dit boligkøb.

Professionel og konkurrencedygtig boligrådgivning pris

Vi kan tilbyde dig en særlig favorabel boligrådgiver pris, fordi vi har valgt, at være et landsdækkende internet firma, hvor dets medarbejdere arbejder fra deres hjemmearbejdspladser. Dette betyder reducerede omkostninger, som kommer vores kunder til gode.

Kontakt os for boligrådgivning i dag

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tager en uforpligtende samtale om dit mulige boligkøb, så du kan vurdere, om du ønsker at gennemføre en hushandel med Boligpartneren som din boligrådgiver. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig sikkert igennem din hushandel.

Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med boligrådgivning.

 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt