Advokat til boligkøb

Advokat til boligkøb

Med juridisk assistance fra Boligpartneren får du en sikker ejendomshandel

Køb af bolig er en stor beslutning, der kræver meget energi, godt overblik og ro i maven. Vi anbefaler, at du altid gør brug af professionel juridisk assistance. På den måde kan du sikre at indgå en aftale, der stiller dig godt som køber, og du kan undgå de klassiske faldgruber, som kan opstå ved boligkøb.

Undervurder ikke vigtigheden af juridisk bistand - Gør brug af en advokat til boligkøb

En bolighandel er en kompliceret proces, som de fleste mennesker ikke er vant til at stå i – og samtidig er det en stor økonomisk investering. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at handlen foregår som den skal og med de betingelser, du ønsker at binde dig til.

Når du skal købe hus, vil du blive præsenteret for mange forskellige juridiske dokumenter, og du skal have fuld forståelse for, hvad de indeholder, samt vide hvad du skriver under på.

Det er væsentligt at huske på, at mægler under en bolighandel er sælgers repræsentant og derfor typisk arbejder med udgangspunkt i deres interesser. Med juridisk assistance fra et juristhus eller en boligadvokat, er også du som køber godt repræsenteret.

Hos Boligpartneren, kan vi eksempelvis hjælpe dig med:

Boligpartneren har over 25 års erfaring inden for juridisk bistand ved bolighandler, og samarbejder med en dygtig boligadvokat. Lad os sørge for, at du får en god oplevelse ved køb af dit nye hjem.

Er du på udkig efter en andelsbolig? Så læs mere om vores boligadvokat til andelsbolig her.

Med advokatforbehold kan du undgå ubehagelige overraskelser ved fejl og mangler

En vigtig del af et boligkøb er, at sørge for at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftale og skøde. Med et advokatforbehold kan du som køber underskrive papirerne med det forbehold, at vi som din juridiske repræsentant godkender aftalen efterfølgende. Det vil sige, at du er sikret en mulighed for at komme ud af købsaftalen, eller få den tilpasset, hvis det ud fra vores professionelle erfaring vurderes, at den ikke er gavnlig for dig.

Fejl og mangler på huset bliver i nogle tilfælde først opdaget efter købsaftalen er underskrevet, og her er det vigtigt at have indgået en solid juridisk kontrakt, der tager højde for, hvad der så skal ske.

Læs mere om gennemgang af købsaftale her.

Juridisk bistand fra start til slut

Ved at få hjælp fra os, kan du spare en del af besværet og risikoen der er ved foretage den store investering det er, at købe bolig. Vi kan - i samarbejde med vores dygtige boligadvokat - hjælpe dig gennem de forskellige faser af et boligkøb og være din repræsentant under hele handlen.

Vi tilbyder blandt andet uafhængig rådgivning, og derudover korrespondance med mægler, gennemgang af købsaftale, udarbejdelse af skøde, kontakt til sælger hvis der konstateres mangler ved boligen efter overtagelsen m.m.
Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi være behjælpelige, for vi tilbyder landsdækkende rådgivning og services.

Læs mere om, hvad vi tilbyder ved køb af bolig her.

Læs mere om udarbejdelse af skøde her.

Specialviden, samarbejde med advokat ved huskøb og konkurrencedygtige priser

Det kan være fristende at spare pengene til en advokat ved boligkøb, men det kan have store økonomiske og ofte personlige konsekvenser, hvis der ikke er godt styr på kontrakten. Du kan i værste fald ende med at være bundet til et hus med store fejl og mangler.

Hos Boligpartneren har vi specialviden på området og et godt samarbejde med en erfaren og kompetent boligadvokat, så med os som juridisk assistance får du professionel og effektiv advokat til boligkøb.

Prisen for juridisk bistand afhænger af omfanget af den enkelte advokat huskøb opgave, men alle vores priser er konkurrencedygtige. Fordi vi er en netvirksomhed, sparer vi udgifter til fx husleje, kontorinventar, receptionister m.v., og derfor kan vi tilbyde dig lavere priser end mange af vores konkurrenter.

Her kan du se referencer fra nogle af vores kunder.

Læs mere om vores profil her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – Landsdækkende service

Har du brug for en advokat til boligkøb, rådgivning, gennemlæsning eller udarbejdelse af dokumenter eller anden juridisk bistand i forbindelse med køb af bolig, så er vi klar til at få dig sikkert gennem handlen. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en huskøb advokat.

Find vores kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt