Udfærdigelse af købsaftale

Sælge bolig selv

Boligpartneren har over 25 års erfaring med at hjælpe boligejere, der ønsker at sælge bolig selv

Vælger du at stå for salg af eget hus eller bolig, er der tusindvis af kroner at spare ved at slippe for ejendomsmæglersalæret. Men det er stadig en god ide at få hjælp til købsaftalen, da den rummer den største fare i en bolighandel. Her er det vigtigt at få professionel hjælp til at gå aftalen igennem, udregne provenu og ikke mindst sikre, at der ikke er vilkår i aftalen, som kan ende med at få vidtrækkende økonomiske konsekvenser

Derfor anbefaler vi, at du søger juridisk bistand hos Boligpartneren til at få styr på de juriske og økonomiske aspekter ved at sælge bolig selv.

Du kan læse mere om sikkert salg med juridisk rådgivning under boligsalg her.

Den rette hjælp til konkurrencedygtige priser

Som kunde hos Boligpartneren får du professionel rådgivning og er sikret lige netop den hjælp, du har brug for til selv at kunne gennemføre salg af hus.

For de fleste mennesker er det at sælge hus den største handel, de foretager sig igennem livet. Derfor er det en rigtig god ide ikke at spare rådgivningen helt væk. Hos Boligpartneren har vi faste, konkurrencedygtige priser og kan derfor bistå i dig uanset om du sælger gennem en mægler eller foretrækker at klare det meste af handlen selv.

Læs mere om hvilke services vi tilbyder verørende salg af bolig her.

Der vil altid være nogle omkostninger ved at sælge bolig selv, men søger du rådgivning hos Boligpartneren, vil både udgifter og risikoen for at gøre et dårligt salg være minimale.

Find vores kontaktoplysninger her.


Eller få flere gode råd til et godt selvsalg af din bolig her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt