Udfærdigelse af købsaftale

Købsaftale

Få professionel boligrådgivning i forbindelse med købsaftalen - inden du skriver under

Det kan være en stor beslutning at investere i fast ejendom. For de flestes vedkommende er det nok den dyreste og mest betydningsfulde handel, de nogensinde kommer til at foretage sig. Derfor er det vigtigt, at du er 100 procent sikker på, hvad du skriver under på, når du skal være boligejer. Du bør derfor altid få professionel boligrådgivning i forbindelse med købsaftalen og de resterende dokumenter.

Hvad er en købsaftale?

En købsaftale er sælgers kontrakt med køber. Købsaftalen er en detaljeret beskrivelse af aftalen mellem køber og sælger og denne udarbejdes typisk af sælgers ejendomsmægler. Derfor er det vigtigt som køber at gennemgå købsaftalen grundigt, så du er sikker på, at du er godt stillet, hvis der skulle opstå uenigheder i forbindelse med handlen. Hos Boligpartneren klæder vi dig ordentligt på, så du kan skrive under på en købsaftale, helt uden bekymringer.

Du kan læse mere om købsaftale her.

Boligkøb er meget mere end blot købsaftalen

Det vigtigste i en bolighandel er ofte købsaftalen, men der er også mange andre vigtige aspekter, som det er vigtigt at have styr på. Som boligkøber kan det være svært at have overblik over det hele selv, og forstå mange af de juridiske dokumenter, som følger med en bolighandel. Derfor tilbyder Boligpartneren, i samarbejde med en boligadovkat, at være din professionelle boligrådgiver igennem hele processen.

I samarbejde med en professionel boligadvokat sørger vi blandt andet for:

  • Indledende korrespondance med ejendomsmægler/sælger
  • Grundig gennemgang af købsaftale med tilhørende bilag og rådgivning
  • Korrespondancen og drøftelserne med ejendomsmægler/sælger
  • Udarbejdelsen af godkendelsesskrivelsen
  • Udarbejdelsen af skøde- og refusionsopgørelsen
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Repræsentationen af jer som købere under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen
  • Løbende sparring

Du kan læse mere om vores boligrådgivning her.

Hos Boligpartneren tilbyder vi nogle af de bedste priser på markedet. Se vores prisliste her.

Ingen købsaftale – intet salær

Boligpartneren sikrer dig, at du altid får professionel køberrådgivning, så du er sikret en tryg handel. Bliver huskøbet mod al forventning ikke til noget, beregner vi ikke noget salær. Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med hussalg, hvor der også kan være jura, der kræver professionel indsigt.

Læs mere om salg af bolig her.

Kontakt Boligpartneren allerede i dag

Ønsker du total gennemsigtighed i forbindelse en købs aftale, så benyt Boligpartneren. Sammen med en boligadvokat står vi altid klar til at hjælp, også selvom der er tale om en hastesag. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os via kontaktformularen eller find kontaktoplysninger her.

 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt