Købsaftale

Købsaftale

Hos Skøde & Juristhuset klæder vi dig ordentligt på, så du kan skrive under på en købsaftale, helt uden bekymringer.

Det kan være en stor beslutning at investere i fast ejendom. For de flestes vedkommende er det nok den dyreste handel, de nogensinde kommer til at foretage sig. Derfor er det uhyre vigtigt, at du er fuldstændig 100 procent sikker på, hvad du skriver under på, når du skal være boligejer. I en købsaftale ejendom kan der nemt snige sig små ændringer ind, som det er vigtigt at være opmærksom på.

Vi har over 25 års erfaring med at sikre dig den gennemsigtighed, der betyder at den korrekte ejendomshandel kan gennemføres.

Du kan læse mere om køb af bolig på siden her.

Ingen købsaftale – intet salær

Skøde & Juristhuset sikrer dig, at du altid får en professionel køber rådgivning, hvor du er sikret en effektiv ekspedition af handlen. Bliver huskøbet mod al forventning ikke til noget, beregner vi ikke noget salær. Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med hus salg, hvor der også kan være jura, der kræver professionel indsigt.

Vi hjælper med tinglysning fast ejendom.

Så ønsker du den totale gennemsigtighed i forbindelse en købsaftale så benyt Skøde & Juristhuset. Her går mange års erfaring og ønsket om at skabe tryghed for dig, der skal handle bolig op i en højere enhed.

Kontakt os via kontaktformularen eller find kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 40 22 00 13