Gode grunde til at udforme et testamente

Gode grunde til at udforme et testamente

Det kan være svært at forholde sig til, hvad der skal ske, når man engang ikke længere er her.

Men jo ældre man bliver og jo flere værdier og familiemedlemmer man får, jo mere bevidst bliver mange om at få lavet et testamente. Der er mange gode grunde til at få lavet et testamente, og det er måske ikke dem alle, du kender til, så læs med her, hvis du vil vide mere. 

Du bestemmer selv, hvad dine penge går til

Med et testamente kan du selv bestemme, hvad du ønsker at din formue bliver brugt til, når du dør. Du får et juridisk bindende dokument, som sikrer, at din arv går til lige præcis det, du selv ønsker. Hvis du ikke har et testamente, vil det være nogle faste rammer fra arveloven, der bestemmer, hvordan dine værdier bliver delt ud, og det er ikke sikkert, det er sådan du ønsker fordelingen.

Din ægtefælle arver ikke automatisk din formue

Det er ikke alle, der er klar over, at det kan være en god idé at få lavet et testamente, selvom man er gift. Mange tror, at man har sikret sin ægtefælle, når man gifter sig, så ens formue automatisk går videre til ægtefællen. Men det gør den ikke automatisk. Så hvis du gerne vil sikre, at din mand eller kone for eksempel bliver i stand til at sidde i huset alene, hvis du går bort, så er det nødvendigt at få lavet et testamente.

Få hjælp med testamentet af Boligpartneren

Hos Boligpartneren har vi mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og familie- og arveret. Vi giver dig den nødvendige rådgivning, og hjælper dig med alt det praktiske. Vi har et godt samarbejde med en dygtig boligadvokat, som grundigt og professionelt kan udarbejde de nødvendige dokumenter til dig, når du vil have lavet et testamente. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for mere viden, spørgsmål eller for at få oprettet et testamente hos os. Du kan læse mere om at få udarbejdet et testamente på denne side. Her finder du også vores kontaktoplysninger, så du nemt kan komme i kontakt med én, der kan vejlede dig.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt