referancer

Referencer

Her kan du læse referencer fra nogle af vores tilfredse kunder

 

Tak for hjælpen endnu en gang

Jeg takker også endnu en gang, nu er det fjerde gang I har hjulpet mig i en bolighandel:)
- Jeppe Bjørnberg - 16.11.19

 

Tak for samarbejdet

Tak for info og ikke mindst jeres store hjælp i forbindelse med vores køb af ny bolig, den har vi været rigtig glade for. Vi takker også for et godt samarbejde. Jeg vil anbefale jer til dem jeg kender der skal ud og købe bolig. :)
- Nicholas Christiansen - 12.11.19

 

Tak for hjælpen

Tak for et godt forløb.I er allerede blevet anbefalet til vennekredsen.
- Anders Bæk - 14.10.19

 

Vil helt sikkert anbefale jer til gode venner

Jeg har været overordentlig tilfreds med jeres service - og I kan være helt sikre på, at jeg vil anbefale jer - ligesom jeg henvendte mig til jer på en anbefaling fra gode venner.
- Mitzie Pitzner - September 2017

 

Tak for assistance

Vi vil gerne sige rigtig mange tak for jeres assistance med vores huskøb. I har været meget hurtige til at svare på alle vores spørgsmål og har taget meget kyndigt vare på de forskellige opgaver, der lå i huskøbet. Vi skal nok anbefale jer, hvis nogen skulle få brug for en advokat til huskøb :)
- Frederik Heurlin Aidt

 

Super service - Alt fungerer - Og så til en meget fair pris!

Tak til Skøde & Juristhuset for rigtig god og professionel bistand i forbindelse med salg af hus som jeg selv havde køber til. De har i denne sag altid svaret hurtigt og professionelt på alle henvendelser. Alt er forløbet fuldstændig efter planen og til aftalt tid. Jeg kan ikke andet end give dem 5 stjerner og så anbefale dem til venner og bekendte. Tak for hjælpen - det har været en fornøjelse at gøre brug af jer!
- Michael Ilsby - Marts 2017

 

Perfekt! Har allerede anbefalet virksomheden til venner og familie

Det er helt vildt, så meget valuta du får for pengene ved at bruge Skøde & Juristhuset i forhold til andre advokater i forbindelse med huskøb.
Igennem hele vores forløb med huskøbet, er jeg blevet overrasket gang på gang over hvor proaktive de er, og hvor meget de hjælper samt husker en på ting, som man muligvis ikke ved når man er første gangskøber som vi var.
Første gang jeg nogensinde har givet topkarakter på trustpilot.
- Thomas Rasch Hector

Se flere anmeldelser på Trustpilot.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 40 22 00 13