Udfærdigelse af købsaftale

Tinglysning

Det er nødvendigt at gennemføre en tinglysning for at gøre fx en ægtepagt gyldig.

Når du køber bolig og efterfølgende underskriver købsaftalen, skal du være opmærksom på, at kreditor stadig kan gøre udlæg i boligen, hvis du ikke har tinglyst skødet.

Siden 2010 har danskerne haft digital tinglysning, hvilket har gjort det hurtigere at tinglyse dokumenter. Enhver kan nu som udgangspunkt gennemføre en tinglysning, men da proceduren ikke er helt enkel, kan det være en stor fordel af få professionel hjælp. Dermed er du omfattet af rådgivers ansvarsforsikring, hvis der skulle opstå fejl.

Undgå ubehagelige overraskelser ved tinglysning

Boligpartneren har over 25 års erfaring med boligrådgivning. Vi påtager os gerne at sørge for alt det praktiske vedrørende tinglysningen. Arbejdet består blandt andet i at sikre, at alle nødvendige oplysninger indhentes og indtastes i systemet.

Køb hus med juridisk bistand.

Derudover sørger vi for, at du ikke bliver mødt af ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit boligkøb. For den digitale tinglysning betyder nemlig ikke, at køber kan undgå at tage stilling til, om der fx er forurening på ejendommen, eller om en eventuel lejer ikke kan opsiges de næste 15 år. Sådanne ubehagelige overraskelser kan du undgå, når du lader Boligpartneren være inde over din bolighandel.

Kontakt os via kontaktformularen her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt