Udfærdigelse af købsaftale

Køberrådgivning

Invester i en bolig – invester i køberrådgivning

Det er en stor og dyr beslutning at foretage et boligkøb. Der kan være mange uforudsete faldgruber, i den bunke af dokumenter, der skal gennemgås. Hvis du ikke er stærk indenfor ejendomsret, eller ikke kan gennemskue de mange siders læsning, opfordrer vi til at benytte dig af vores køberrådgivning.

Det er en god investering at få køberrådgivning, da man undgår uventede udgifter og fejlinformationer.

Vi tilbyder professionel rådgivning til lav køberrådgivning pris.

Du kan se vores prisliste her

Simplificer din købsprocess, ved at lade os læse de lange juridiske dokumenter

Hvis du vælger at rådføre dig med Boligpartneren, kan du foretage en optimal, velinformeret beslutning om boligkøb, og have styr på alle formalia. Der er mange småting at tage sig af i processen, og vi kan blandt andet være juridisk behjælpelige på områder som følger:

 • Købsaftale
 • Deponering
 • Skøde
 • Refusionsopgørelse
 • Tinglysning
 • Overdragelse

Vi kan reducere forvirringen på de ovennævnte punkter, og gøre det mere overskueligt at gennemgå processen ved et boligskifte. Dette kan være en stor lettelse, da der i forvejen er mange ting at forholde sig til ved boligkøb. Derfor anbefaler vi altid professioenl boligrådgivning.

Få et godt forløb med dit boligkøb

Hvis du har brug for professionel rådgivning, kan du trygt kontakte Boligpartneren. Vi har mange års erfaring indenfor salg og køb af boliger. Vi kan hjælpe med at undgå uventede sagsomkostninger, og ubehagelige overraskelser efter overtagelse af en bolig.

Vi kan desuden tilbyde konkurrencedygtige priser på vores ydelser, da vi udelukkende er en internetvirksomhed, og derfor ikke bruger penge på faste omkostninger.

Du kan trygt benytte dig af vores ekspertise. Vi kan rådgive både når du står og skal investere i en bolig, men også hvis du sælger.

Læs om rådgivning vedrørende salg af bolig her

Få juridisk rådgivning ved forskellige store beslutninger

Vi er et professionelt team af boligrådgivere, som i samarbejde med en dygtig boligadvokat hjælper blandt andet boligkøbere med køberrådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring med køb og salg af boliger, og med vores specialviden kan vi bevare det nødvendige overblik og hurtigt spotte de vigtigste elementer i en købsaftale, så den imødekommer dine interesser.

Vi har hos Boligpartneren specialviden indenfor boligjura. Herudover kan vi rådgive dig i andre situationer i livet, hvor du kunne få brug for juridisk bistand. Vi rådgiver indenfor følgende områder:

 • Ægtepagt
 • Køb af bolig
 • Salg af bolig
 • Skilsmisse-bodeling
 • Testamente

Har du brug for køberrådgivning eller en af vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Find kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt