Fordele ved ægtepagt

Fordele ved ægtepagt

En ægtepagt er et juridisk bindende dokument, som giver dig et helt- eller delvist særeje i dit ægteskab. At få lavet en ægtepagt kan være et følsomt emne. Det er heller ikke det mest romantiske emne at vende med hinanden, når kirkeklokkerne snart skal ringe. Men ikke desto mindre er det en vigtig beslutning at træffe. Der kan nemlig være mange vigtige fordele ved at få lavet en ægtepagt, og de er værd at have med i overvejelserne.

Du sikrer dig økonomisk

Fordelen ved at få lavet en ægtepagt er, at du sikrer dig selv økonomisk, og at du selv kommer til at bestemme, hvad der skal ske med din egen formue i tilfælde af skilsmisse eller død.

En af fordelene ved at få lavet en ægtepagt er, at du også kan sikre dig ikke at miste halvdelen af din formue, hvis du har en større formue end dit ægtefælle og I bliver skilt. På samme måde kan det have stor betydning for dig økonomisk, hvis din ægtefælle har gæld, og vedkommende går bort, og I ikke har lavet en ægtepagt. Her vil du nemlig risikere at skulle betale penge til kreditorer eller til dødsboet.  

Få lavet en ægtepagt hos Boligpartneren - Jurist og Bolighandel

Hos Boligpartneren har vi mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og i udarbejdelse af særeje ægtepagter. Vi giver dig den nødvendige rådgivning, og hjælper dig med alt det praktiske. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for mere viden, spørgsmål eller for at få lavet en ægtepagt hos os. Du kan læse mere om at få udarbejdet en ægtepagt her. Her kan du også finde vores kontaktoplysninger. Ring til os i dag for en uforpligtende samtale om dine tanker og ønsker. Så hjælper vi dig til den rigtige løsning for dig.

Find vores kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt