Udfærdigelse af købsaftale

Testamente

Få oprettet et testamente af Boligpartneren

Drag omsorg for din formue med et testamente

Mange danskere ønsker i højere grad selv at bestemme, hvordan deres formue skal fordeles, når de ikke er her længere. Med et testamente er det muligt selv at påvirke fordelingen af din formue, så nogen begunstiges mere end andre. Der kan være nogen i familien, som du ønsker at påskønne for en gerning, eller du ønsker måske, at noget af formuen skal gå til en velgørende institution.

Med et testamente kan du også sikre dig, at din ægtefælle eller samlever ikke skal gå fra hus og hjem på grund af rod i papirerne.

Hvad du end beslutter dig for, skal du have udarbejdet et testamente. For at det skal være gyldigt, skal det udarbejdes på en bestemt måde. Derfor kan det være en god ide at kontakte et firma, der har erfaringen til at få det udformet korrekt, da reglerne om arveret er komplicerede.

Boligpartneren har over 25 års erfaring inden for famile- og arveret. Vi er derfor specialister i at udarbejde testamenter og kan derfor vejlede dig om dine muligheder og give gode råd om besparelse af boafgift og skat.

Du kan finde en prisliste over vores forskellige ydelser her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt