Udfærdigelse af købsaftale

Gennemgang af købsaftale

Lad Boligpartneren foretage en gennemgang af din købsaftale

En købsaftale er købers kontrakt med sælger om køb af ejendommen. Overordnet beskæftiger købsaftalen sig med de primære vilkår for pris og overtagelse. Dog vil du som køber nok hurtigt bemærke, at købsaftalen er noget mere kompliceret og nuanceret end som så. Ofte vil den også fylde omkring 200 sider, når bilag og medfølgende dokumenter medregnes. Hvis du er en almindelig boligkøber uden juridisk erfaring, kan en sådan kontrakt nemt virke ret uoverskuelig. Derfor kan det netop være fordelagtigt med professionel bistand, når du skal have foretaget en gennemgang af købsaftale for din ejerlejlighed, hus eller andelsbolig.

Vil du vide mere om hvad en købsaftale er? Læs mere her.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af købsaftale på dine vegne

Hos Boligpartneren har vi over 25 års erfaring med juridisk rådgivning til boligkøbere, og vi kan derfor tilbyde dig en grundig gennemgang af din købsaftale, når du ønsker at købe en ny bolig. Derved får du, som køber, det fulde overblik over alle aftalens vilkår. En købsaftale består som udgangspunkt overordnet af:

  • Definition af henholdsvis køber og sælger
  • Redegørelse for hvad der indgår i handlen. Eksempelvis hårde hvidevarer, grunde osv.
  • Prisen for ejendommen
  • Købers overtagelsestidspunkt for ejendommen
  • Sælgers ansvar for skader, der senere måtte blive opdaget
  • Oplysning om særlige tinglyste servitutter
  • Evt. særlige vilkår

I forbindelse med gennemgang af købsaftalen vil du ofte støde på en række standardvilkår, som gør sig gældende i næsten alle bolighandler. Dog findes der i en købsaftale også en rubrik med de mere individuelle vilkår og betingelser. Det er blandt andet i denne rubrik og i de mange medfølgende dokumenter, at du som køber kan risikere at overse vigtige, juridiske aspekter. Det er særligt her vi, hos Boligpartneren, kan bistå og hjælpe dig. Vi samarbejder også med en boligadvokat, så du er sikret, at alle dine interesser bliver repræsenteret på bedste vis.

Hvis du stadig vil vide mere om hvad er en købsaftale, kan du finde det her.

Du kan læse mere om køberrådgivning her.

Hos Boligpartneren varetager vi dine interesser som køber

Da det oftest er sælgers ejendomsmægler, som formulerer købsaftalen, skal du som køber være opmærksom på, at den er udarbejdet i forhold til sælgers interesser. Det betyder, at der kan gemme sig ubelejlige overraskelser i kontrakten. Derfor anbefaler vi, at du lader os hjælpe dig med gennemgangen af købsaftalen, så du får det fulde overblik over aftalen og dens konsekvenser. Hos Boligpartneren anbefaler vi altid, at du sørger for at tilføje et advokatforbehold, inden du underskriver en købsaftale. På denne måde sikrer du dig selv bedre, i forhold til at have en form for fortrydelsesret, hvis kontrakten viser sig ikke at varetage dine interesser tilfredsstillende.

Står du og skal købe bolig? Læs mere om boligkøb og kontakt os her.

Vi tilbyder de bedste priser på markedet – uden at gå på kompromis med servicen

Boligpartneren er en online virksomhed, som har sparet udgifterne til lokaler og øvrigt personale, såsom sekretærer, væk. I stedet har vi valgt kun at overholde udgifter til det, der er virkeligt nødvendigt for at hjælpe vores kunder – såsom computere, telefoner, vores faglige kompetencer og naturligvis vores gode service. Derfor kan vi tilbyde dig en særdeles favorabel pris – helt uden at gå på kompromis med servicen.
Du kan derfor trygt lade os foretage en købsaftalegennemgang på dine vegne.

Se vores priser her.

Du kan også læse mere om køberrådgivning pris her.

Har du spørgsmål omkring din købsaftale gennemgang eller øvrig bolighandel?

Hvis du har nogle spørgsmål om enten gennemgang af købsaftale, udarbejdelse af skøde eller om bolighandel generelt, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning.

Find kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt