Hvad koster et testamente

Hvad koster et testamente?

Få hjælp til at lave dit testamente nemt og billigt

Mange finder tryghed i at lave et testamente, så de ved, hvordan deres formue fordeles efter de er borte. Det kan være, at du gerne vil give et familiemedlem eller en nær ven et bestemt beløb eller genstand. Det kan også være, at du vil donere dele af eller hele din formue til velgørenhed.

Uanset, hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med at få udarbejdet et testamente på dine vilkår. Hos Boligpartneren får du nogle skarpe testamente priser, så du kan være tryg ved tanken om, at der er sørget for dine nærmeste, selv efter du ikke er her længere.

Hvad koster et testamente hos Boligpartneren?

Prisen på et testamente afhænger af, hvilken slags rådgivning og testamente, du ønsker. Du kan blandt andet vælge mellem at få elektronisk sagsbehandling med eller uden et personligt møde. Boligpartneren sørger for at vejlede om dine muligheder, og rådgive om muligheden for besparelser af boafgift og skat.

Det er en god idé at få kompetente advokater til at lave dit testamente, da der er mange og komplicerede regler inden for arveretten. Du kan altid ringe til os for et uforpligtende tilbud på netop din situation.

Bliv klogere på priserne på vores ydelser her.

Hvorfor oprette et testamente hos Boligpartneren?

Har du søgt på advokat testamente, er du landet det rigtige sted. Vi har over 25 års erfaring inden for familie- og arveret. Du er derfor sikret en top professionel rådgivning og tryghed. Vi sørger desuden for, at der er styr på testamente, ægtepagt og fuldmagt, så der er ikke senere opstår misforståelser eller utryghed.

Ved at sørge for at testamentet bliver lavet ordentligt første gang hos Boligpartneren, sparer du dig selv for en masse tid og penge, og får på den måde et billigt testamente.

Hvorfor er et testamente vigtigt?

Det er vigtigt at lave et testamente, hvis du gerne vil styre, hvem der arver. Derudover skaber det en tryghed for dig og dine nærmeste, især hvis der pludselig skulle ske noget med dig. I dag er der mange sammenbragte familier, og med et testamente, kan du sikre, at arven går til lige præcis dem, du ønsker. Du kan også tilføje et særeje til dine børn i tilfælde af, at de bliver skilt med deres ægtefælle, så sørger du nemlig for, at de ikke skal dele din arv med deres daværende partner. Kort sagt: det er vigtigt, fordi du får fuld kontrol og sikkerhed.

Hvordan laver jeg et testamente?

Det første du skal gøre er at beslutte, hvad du vil have skrevet i dit testamente. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, anbefaler vi, at du giver os et kald, så vi kan hjælpe dig i gang. Vi gør processen nem for dig, så du med fire overordnede trin, kan have dit testamente i hånden:

  1. Udfyld et elektronisk skema med dine ønsker, navne på arvinger og personlige oplysninger.
  2. I samarbejde med en boligadvokat giver vi dig et udkast på dit testamente. 
  3. Vi gennemgår eventuelle rettelser og ønsker enten elektronisk eller ved personligt møde.
  4. Du har nu et testamente, der bare kræver underskrift foran en notar eller to vidner.

Læs mere om, hvorfor det er en god idé at få lavet et testamente her.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om testamente pris?

Sidder du stadig tilbage med spørgsmålet: Hvad koster et testamente? Hos Boligpartneren er vi klar til at svare på alle dine spørgsmål om priser relateret til testamente og vores andre ydelser. Du er altid velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig godt på vej.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Læs også:

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis samtale

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt