Udfærdigelse af købsaftale

Bodeling ved skilsmisse

Hvis I skal separeres eller skilles, skal der laves en bodeling af jeres fælles formue.

I kan enten vælge at dele boet selv eller få hjælp fra det offentlige og lade bodelingen ske gennem skifteretten.

Overenskomst ved bodeling

En bodelingsoverenskomst er en aftale, der indgås mellem ægtefæller i forbindelse med skilsmisse eller separation. Bodelingsoverenskomsten beskriver hvordan den fælles formue fordeles mellem ægtefællerne. Hvis I ikke kan opnå overenskomst ved bodelingen, kan I anmode skifteretten om hjælp til bodelingen.

I 2012 blev der indført nye regler for offentlig bodeling, der skulle sikre en hurtigere offentlig sagsbehandling. På trods af de nye regler, kan en offentlig bodeling ved skifterretten stadig være en bekostelig og langtrukken affære, og man kan derfor med fordel vælge en privat bodeling.

Vi har ekspertviden om bodeling ved skilsmisse.

Ejer I jeres fælles bolig, skal I også overveje, om I skal sælge, eller om en af jer skal overtage boligen. Hvis I vælger en overtagelse af boligen, skal der ved bodelingen udformes et særligt skøde. Derfor står vi til jeres rådighed, når der skal ske en skødeskrivning.


Boligpartneren har over 25 års erfaring med familieret og er eksperter i privat deling af bo, salg hus og udarbejdelse af skøder ved skilsmisse.

Kontakt os via kontaktformularen eller her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt