Advokat andelsbolig

Advokat andelsbolig

Professionel rådgivning om andelsbolig

Når du køber eller sælger en andelsbolig, er der mange dokumenter indblandet, og det kan være indviklet at sætte sig ind i alle informationerne som privat person. Det kan derfor være en god idé at få rådgivning fra en uafhængig part, så du kan føle dig sikker igennem hele processen. Hos Boligpartneren har vi mere end 25 års erfaring i juridisk rådgivning ved boligkøb og -salg, og vi står klar til at hjælpe dig. Som kunde hos Boligpartneren får du professionel rådgivning, og du er sikret en effektiv sagsbehandling.

Kom sikkert igennem dit køb eller salg af andelsbolig

I forbindelse med køb eller salg af en andelsbolig, er der en lang række forhold og omstændigheder, som er vigtige at tage højde for, for at sikre en tryg handel. Derfor kan det være fordelagtigt at få professionel juridisk rådgivning, så du er sikret den bedst mulige handel.

Hos Boligpartneren kan vi tilbyde dig en grundig gennemgang af din købs- eller salgsaftale, når du vil købe eller sælge en andelsbolig, så du er bekendt med aftalens vilkår og der tages højde for dine interesser i handlen. Vi samarbejder med en professionel boligadvokat, så du er sikker på, at dine interesserer bliver repræsenteret på bedste vis.

Vi er med fra start til slut

Med Boligpartneren som rådgiver, er du sikret en tryg handel fra start til slut. Vi repræsenterer dine interesser og sørger for indblik i alle andelsboligens købsfaser – lige fra gennemgang af købs- eller salgsaftalen til frigivelse af deponering.

Vi tilbyder blandt andet at gå købs- eller salgsaftalen grundig igennem, så du ved, hvad aftalen indeholder. En købsaftale består som udgangspunkt overordnet af:

  • Redegørelse for hvad der indgår i handlen
  • Prisen for ejendommen
  • Sælgers ansvar for skader, der senere måtte blive opdaget
  • Oplysning om særlige tinglyste servitutter

Du kan her læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ved køb eller salg af andelsbolig.

Skødeskrivning

Du får kompetent og grundig boligrådgivning hos os gennem hele processen ved bolighandlen. Efter købsaftalen er gennemgået og underskrevet, skal der udfærdiges et skøde, som er det dokument, der sikrer din ret til boligen. I den forbindelse er det en fordel at samarbejde med en kyndig boligrådgiver, da der er mange krav til skødeskrivningen, og hvis ikke disse overholdes, kan det give problemer med tinglysningen. Alt dette kan vi hjælpe med hos Boligpartneren, så du er garanteret tryghed i forbindelse med dit boligkøb eller salg.

Online boligrådgiver med landsdækkende service

Boligpartneren er det oplagte valg, når det kommer til andelsboligkøb eller -salg. Vi har mere end 25 års erfaring, og kan bevare det nødvendige overblik og hurtigt lokalisere de vigtigste elementer i en købs- eller salgsaftale, så dine interesser bliver varetaget ordentligt.

Vi er en online virksomhed, hvor vi kan spare på udgifterne til lokaler og øvrigt personale, så vi kun har udgifter til det, der er virkelig nødvendigt for at hjælpe vores kunder – nemlig computere, telefoner, vores faglige kompetencer og naturligvis god service. Derfor kan vi tilbyde dig særdeles favorable priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Vi står til rådighed under hele processen ved køb eller salg af andelsbolig, og du vælger selv, hvilken kommunikationsform der passer bedst til dit behov. Vi står både til rådighed ved opkald, mail eller fysisk møde under processen.

Kontakt os for nærmere information om advokat andelsbolig

Hos Boligpartneren har vi, i samarbejde med en boligadvokat, mere end 25 års erfaring i at give dig den bedst mulige rådgivning i forbindelse med køb eller salg af andelsbolig.

Hvis du ønsker at høre nærmere om advokat andelsboligkøb, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig, kan du kontakte os her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt