Advokat huskøb

Advokat huskøb

Kom sikkert igennem huskøbet med professionel boligrådgivning

At købe hus er en stor beslutning og dertil kommer også alt det juridiske, der hører sig til en bolighandel. Det kan være svært som køber selv at holde styr på og forstå alle de juridiske dokumenter, der er i forbindelse med en bolighandel, men netop dette kan have afgørende betydning for, hvorvidt I kommer sikkert igennem bolighandlen.

Professionel boligrådgivning kan være afgørende

Der kan være mange faldgrupper forbundet med en bolighandel. Ejendomsmægler vil altid have sælgers interesser for øje og derfor er det vigtigt at gennemgå købsaftale, tilstandsrapport, forsikringsvilkår, servitutter og de resterende mange dokumenter grundigt. At forstå disse dokumenter og opdage faldgrupperne kræver ofte mange års erfaring med bolighandel og derfor kan det have afgørende betydning for jer som købere at få professionel boligrådgivning. I skal derfor også altid huske advokatforbeholdet, når I ønsker at indgå en bolighandel. 

Boligpartneren er jeres garanti for en sikker handel

Hos Boligpartneren har vi mange års erfaring med juridisk bistand i forbindelse med bolighandler. Sammen med en professionel boligadvokat varetager vi alle aspekter af bolighandlen.
Vi sørger blandt andet for:

  • Gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning
  • Korrespondance og drøftelser med mægleren
  • Udarbejdelse af godkendelses skrivelse
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Repræsentation af jer som købere under hele Ejendomshandelen frem til overtagelsesdagen
  • Indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde, at der efter overtagelsen konstateres mangler ved ejendommen/indbo/hårde hvidevarer.

Ved at inddrage Boligpartneren i jeres bolighandel, er intet overladt til tilfældighederne. Vi er jeres garanti for af få en sikker handel i hus.

Læs mere om os som advokat til boligkøb her.

De bedste priser på markedet

Hos Boligpartneren har vi fokus på at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service. Det betyder også, at vi tilbyder nogle af de bedste priser. Det kan vi gøre, fordi vi er en moderne netvirksomhed, som kun har fokus på det, som skaber værdi for vores kunder. Vi tilbyder derfor også landsdækkende juridisk rådgivning efter jeres behov.

Se vores prisliste her eller kontakt os, hvis I har spørgsmål angående advokat huskøb pris eller lignende.

Kontakt os, hvis I har brug for en advokat huskøb

Advokat køb af bolig kan have afgørende betydning for jeres bolighandel. Tøv derfor ikke med at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe jer igennem jeres bolighandel. Boligpartneren samarbejder med en professionel og dygtig boligadvokat og vi står klar til yde professionel juridisk rådgivning og besvare ethvert spørgsmål.

Find vores kontaktinformationer her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt