Udfærdigelse af købsaftale

Bodeling skilsmisse

Ved en skilsmisse eller separation er det vigtigt, at jeres fælles formue bliver delt på den mest hensigtsmæssige måde. Derfor tilbyder Juristhuset- Skøde og Boligpartneren den helt rette hjælp til at få udført en bodeling, der tilfredsstiller begge parter.

Der er flere forskellige måder at håndtere en bodeling efter skilsmisse. I kan lave en bodelingsoverenskomst, der beskriver, hvordan den fælles formue fordeles mellem jer. Denne bodelingsaftale kan I få hjælp og rådgivning til ved at kontakte Juristhuset- Skøde og Boligpartneren.

I kan også kontakte skifteretten, men her oplever mange, at det kan være en både dyr og langsommelig affære at få hjælp til bodeling ved skilsmisse.

Derfor foreslår Juristhuset- Skøde og Boligpartneren, at I vælger en privat bodeling, hvor I bliver rådgivet gennem processen af os og i samarbejde med en dygtig advokat. Dermed får I nemt og billigt delt jeres indbo og kan komme videre i tilværelsen.

Få hjælp til skødeskrivning ved bodeling skilsmisse

Har I en fælles bolig er hjælp til bodeling endnu mere vigtigt, da der i så fald skal udformes et særligt skøde, hvis en af jer skal fortsætte med at bo i huset. Skødeskrivning er væsentligt for en korrekt tinglysning i forbindelse med ejendomshandel.

Hos Juristhuset- Skøde og Boligpartneren har vi over 25 års erfaring med familie- og arveret. Vi er dermed eksperter i udarbejdelse af skøder ved skilsmisser og gør en dyd ud af at hjælpe jer trygt igennem jeres bodeling.

Kontakt Juristhuset- Skøde og Boligpartneren her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt