Boligadvokat andelsbolig

Boligadvokat andelsbolig

Vi får dig sikkert og trygt gennem dit køb af andelsbolig

Som boligkøber – uanset om der er tale om andelsbolig eller ejerbolig, kan købsprocessen være en uoverskuelig og indviklet proces. Der er en lang række dokumenter og komplicerede forhold man, som køber, skal være opmærksom på. For at opnå en tryg og sikker handel, hvor alle omstændigheder tages i betragtning, kan det være en god idé, at få professionel juridisk rådgivning. Med mere end 25 års erfaring kan Boligpartneren få dig sikkert igennem dit køb af andelsbolig - og endda til nogle af landes mest favorable priser.

Køb af andelsbolig er ikke helt ligetil

Når du står overfor, at skulle købe andelsbolig, er der en række forhold og omstændigheder, som er vigtige at tage højde for, for at sikre en tryg handel. Ved køb af andelsbolig bliver du en del af en andelsboligforening og det er derfor vigtigt at kende andelsforeningens økonomiske forhold. Der skal derfor indhentes en lang række oplysninger omkring foreningen som for eksempel regnskaber, nøgleoplysningsskema, vedligeholdelsesmæssige stand, referater fra generalforsamling og så videre. Hos Boligpartneren hjælper vi dig både med at indhente oplysningerne samt undersøge og rådgive om, hvorvidt det er en sund andelsforening at blive en del af.

Vi rådgiver dig igennem hele købsprocessen

Foruden at tage stilling til, hvorvidt det er tale om en sund andelsforening, er der også en række andre forhold og dokumenter at tage stilling til i forbindelse med køb af andelsbolig. Hos Boligpartneren står vi til rådighed igennem hele købsprocessen, hvor vi sammen gennemgår alle dokumenter og sikrer de bedste købsvilkår.

Billig boligadvokat andelsbolig

Hos Boligpartneren tilbyder vi vores kunder nogle af landets mest favorable priser. Det kan vi gøre, fordi vi er en moderne netvirksomhed, som kun bruger penge på det, som du har brug for – og vi står altid til rådighed. Hos os samarbejder vi med en boligadvokat andelslejlighed og du kan derfor få professionel juridisk rådgivning, som er til at betale - uden at skulle gå på kompromis med hverken specialviden, kompetencer eller pris.

Du kan se vores liste over priser her.

Boligpartneren - Jurist og Bolighandel

Boligpartneren har mere end 25 års erfaring med og specialviden inden for juridisk rådgivning og skødeskrivning ved boligkøb- og salg. På grund af vores store erfaring, brede viden og samarbejde med en dygtig boligadvokat kan vi rådgive i alt lige fra køb og salg af bolig, skilsmisse-bodeling, skøde, ægtepagt, testamenter og boligadvokat andelsbolig.

Du kan læse mere om os og vores specialviden her.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os eller skrive en besked via vores kontaktformularen. 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt