Udfærdigelse af købsaftale

Boligadvokat Næstved

Lad Boligpartneren hjælpe dig med din hushandel

Hos Boligpartneren samarbejder vi med boligadvokater, der har stor erfaring inden for boligkøb og –salg, både når det drejer sig om ejerboliger og andelsboliger. Vi hjælper alle vores klienter sikkert igennem deres hushandel og arbejder hårdt for at sikre dine interesser bedst muligt. Vi står til rådighed med rådgivning igennem hele forløbet. Det er din garanti for en tryg handel – vi er din boligadvokat i Næstved.

Hos os får du den hjælp, du behøver

Hos Boligpartneren, din Næstved boligadvokat, kan vi hjælpe dig igennem din hushandel fra start til slut. Vi står til rådighed med den juridiske bistand, så du kan komme sikkert og nemt igennem dit salg eller køb.
Hos os får du:

  • Grundig gennemgang af købsaftalen (herunder bilag)
  • Kontakt med mæglerne
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse
  • Udarbejdelse af skøde
  • Udarbejdelse af evt. refusionsopgørelse
  • Undertegnelse og anmeldelse af skøde til tinglysning
  • Repræsentation af dig under hele handlen indtil overtagelsesdatoen

Få juridisk bistand ved dit kommende boligkøb

Kontrakten som køber har med sælger om køb af bolig kaldes for købsaftalen. I købsaftalen står pris, overtagelsesdato m.m. beskrevet. Selvom det umiddelbart lyder ligetil, så kan købsaftalen være mere omfattende end som så. En købsaftale kan ende med at omfatte mere end 200 sider med diverse dokumenter og kan derfor hurtig blive en uoverskuelig affære.

Det kan derfor være en god ide at investere i professionel rådgivning, der gennemgår alle dokumenter for at se, om de er juridisk korrekte. Med bistand fra os er du sikker på ikke at komme i en uheldig situation, hvor du i sidste ende må trække dig fra købet. Din boligadvokat Næstved, som Boligpartneren samarbejder med, har styr på alt med hensyn til juraen ved din hushandel. Vi står for alt inden for boligrådgivning Næstved. Læs mere om vores priser på vores services her.

Kontakt Boligpartneren – din boligadvokat Næstved

Hos Boligpartneren har vi kort ekspeditionstid og gode priser på alle vores services. Har du spørgsmål eller vil du høre mere om fordelene ved os som din boligadvokat, så tøv ikke med at kontakte os. Husk at vi behandler hastesager fra dag til dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt