Boligadvokat Silkeborg

Boligadvokat Silkeborg

Vi gør dit boligkøb eller -salg nemt og overskueligt

Har du svært ved at danne dig et overblik over alle de dokumenter, regler og juridiske forpligtelser, der følger med køb eller salg af din bolig? Hos Boligpartneren hjælper vi dig trygt og sikkert igennem din bolighandel, så der ikke opstår uforudsete komplikationer i en, i forvejen, besværlig proces. Vi er din professionelle boligadvokat Silkeborg.

Din Boligadvokat Silkeborg - Professionel rådgivning i alle faser af forløbet

Boligpartneren tilbyder professionel juridisk rådgivning i samarbejde med boligadvokater Silkeborg, og vi kan derfor sikre dig kompetent juridisk vejledning og rådgivning gennem hele din købs- eller salgsproces. Vi varetager dine interesser og fungerer som din repræsentant i bolighandlen. Ved køb af bolig er det vigtigt at huske på, at mægleren varetager sælgers interesser. Vores mere end 25 års erfaring har vist os, at det for dig som køber, også er vigtigt at have en professionel til at repræsentere dig og dine interesser.

I forbindelse med din bolighandel tilbyder Boligpartneren blandt andet:

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig
  • Juridisk bistand i forbindelse med køb og salg af bolig
  • Gennemgang af købsaftale (inkl. bilag)
  • Udfærdigelse og tinglysning af skøde
  • Oprettelse af ægtepagt
  • Juridisk assistance i forbindelse med bodeling ved skilsmisse

Derudover assisterer vi også med udarbejdelse af væsentlige dokumenter, som for eksempel skøde, refusionsopgørelse samt forholds- og godkendelsesskrivelse.

Læs her for mere information om vores boligrådgivning.

Online boligrådgivning til konkurrencedygtige priser

Boligpartneren tilbyder de bedste og mest fordelagtige priser på markedet. Det gør vi blandt andet fordi, vi som virksomhed udelukkende opererer online. Det betyder, at vi ikke har udgifter til lokaler, og at vi har lave personaleomkostninger, da vi ikke har behov for hverken receptionister eller sekretærer. Da vi er en onlinevirksomhed, slipper du samtidig for fysiske møder, da al korrespondance foregår via telefon eller mail. Vi dækker hele landet, så uanset hvor i landet du skal til eller fra, så er Boligpartneren bindeleddet mellem dig og din kompetente boligadvokat i Silkeborg.

Her kan du finde priser på boligrådgivning Silkeborg.

Skal vi være din kompetente boligadvokat i Silkeborg?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores juridiske assistance, rådgivning og vejledning, så kontakt os allerede i dag og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi behandler hastesager fra dag til dag. Du er også velkommen til at henvende dig og få et uforpligtende tilbud.

Her finder du vores kontaktinformation.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt