Udfærdigelse af købsaftale

Få hjælp med dit skøde ved skilsmisse

Hvis du står i en skilsmisse, er der mange praktiske ting at forholde sig til og tage sig af.

Det er et hårdt tidspunkt at skulle overskue så mange praktiske ting, som man heller ikke nødvendigvis har forstand på. Derfor kan det være en rigtig god idé at få hjælp til at udarbejde diverse dokumenter og få rådgivning om det, du ikke selv har stor erfaring med. 

En af de ting, som mange har brug for juridisk hjælp til, når de skal skilles, er skødet på deres hus. Her skal der tages stilling til, hvad der skal ske med jeres hus, når I går fra hinanden. Der er også spørgsmål om, hvad der skal ske med al jeres inbo, som ikke altid er nemt at dele op. Det kan også være værdipapirer, biler og pensioner, der skal deles op. Her er det oftest nødvendigt med juridisk hjælp udefra. 

Hvordan foregår det i praksis?

Når I skal opdele jeres fællesbo, laver man en opgørelse over alle værdier. Hvis der er gæld, bliver det fratrukket værdierne. Hvis der ikke gælder særlige regler, vil værdierne så blive ligeligt fordelt mellem de to parter. 

Vi hjælper dig med skødet, hvis du står i en skilsmisse

Hvis du står midt i en skilsmisse, og du har brug for hjælp med dit skøde, så står vi hos Boligpartneren klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og i at udarbejde skøder /skoede.asp. Vi rådgiver og vejleder dig, og vi tager os af alt det praktiske for dig.  

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for mere viden, spørgsmål eller for at få hjælp med skødet i forbindelse med din skilsmisse. 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt