Udfærdigelse af købsaftale

Gode råd til et godt selv-salg

Der kan være mange penge at spare ved at stå for sit eget hussalg. Her skærer du nemlig en del omkostninger væk til en ejendomsmægler.

Med et selvsalg står du selv for markedsføringen, og du sætter selv prisen på boligen. I denne artikel giver vi dig gode råd til et succesfuldt selvsalg af din bolig.

Der findes i dag rigtigt mange gode platforme og muligheder for selv at markedsføre sin bolig og nå ud til mange mennesker. Et oplagt valg er de sociale medier, hvor du også for få penge kan få professionelle til at søgeoptimere og lave Facebook kampagner med opslag om din bolig til præcis den målgruppe, som du går efter. Hvis du foretager en Google søgning på selvsalg er der også mange tilbud om platforme, som er designet til netop selvsalg. 

En ligeså tryg proces som gennem en mægler

Selvom du selv står for salget af din bolig, kan processen sagtens være ligeså god og tryg som gennem en ejendomsmægler. Hos Boligpartneren hjælper vi dig med alle juriske aspekter i dit salg, så det forløber trygt og efter bogen. Vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter og kontrakter, og vi rådgiver og vejleder dig igennem hele processen.


Vi hjælper dig med dit selvsalg - gode råd til et godt selv salg

Hvis du gerne selv vil stå for at sælge dit hus, giver vi dig den nødvendige hjælp og rådgivning i processen. Boligpartneren har mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og boligsalg, og vi kan tage os af alle juridiske opgaver, der er forbundet med at sælge et hus. 

Vi har et godt samarbejde med en dygtig boligadvokat, som kan udarbejde de nødvendige dokumenter. 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt