Hvad koster boligrådgivning?

Hvad koster boligrådgivning?

Professionel og effektiv boligrådgivning til en konkurrencedygtig pris

Skal du købe eller sælge hus og har brug for juridisk rådgivning, men er i tvivl om, hvad koster boligrådgivning? Så er du landet på den rette side. Hos Boligpartneren har vi mange års erfaring med alt det juridiske omkring bolighandel, vi samarbejder med en dygtig boligadvokat, og behandler hastesager fra dag til dag til en favorabel boligrådgivning pris. På denne måde er du sikret den rette støtte gennem hele processen, så du får en tryg handel.  

Få professionel rådgivning og vær tryg igennem hele processen

En bolighandel kan være en kompliceret proces med mange svære juridiske dokumenter, der skal styr på, før købet/salget er på plads. Hos Boligpartneren har vi over 25 års erfaring med juridisk rådgivning og skødeskrivning i forbindelse med boligkøb- og salg. Vi kender til lovgivningen og de vilkår og betingelser, du måske ikke selv er opmærksom på, og vi kan derfor rådgive dig til en tryg bolighandel.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende ydelser:

  • Den indledende korrespondance med mægler/sælger
  • En grundig gennemgang af købsaftalen inkl. bilag og rådgivning
  • Drøftelser med mægleren
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelsen
  • Udarbejdelse af skøde- og refusionsopgørelsen
  • Skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Repræsentationen af dig som køber helt frem til overtagelsesdagen

Du kan læse mere om vores ydelser her.

Din professionelle sparringspartner ved køb af bolig

Et boligkøb er en stor beslutning for de fleste, uanset om du ønsker at købe et hus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig. Som køber skal du være opmærksom på, at ejendomsmægleren ikke varetager dine interesser, men derimod sælgers. Vi råder derfor alle købere til at samarbejde med en boligrådgiver, også kaldet køberrådgiver, som varetager dine interesser.

Vi samarbejder med en dygtig boligadvokat, som giver dig indsigt i og rådgivning om eventuelle punkter, du på normal vis ikke ville være opmærksom på. Dermed får du en professionel sparringspartner, som tilgodeser dine interesser, så du kan have ro i maven under dit boligkøb.

Læs mere om køberrådgivning pris her.

Hvad koster køberrådgivning?

Hos Boligpartneren betaler du ikke for kontorer og receptionister, men i stedet kun for vores kompetencer. Vi fungerer som en landsdækkende online virksomhed, hvilket kommer dig til gode i vores favorable boligrådgiver pris. Det kan dermed sagtens betale sig at få professionel boligrådgivning, så du kan få den bedst mulige bolighandel.

Du kan se vores prisliste her.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om hvad koster boligrådgivning

Vi står til rådighed, når du har brug for os og sørger for at du kommer trygt og sikkert igennem din handel til en fordelagtig pris.

Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Find vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt