Udfærdigelse af købsaftale

Sikkert salg med juridisk rådgivning under boligsalg

Få juridisk rådgivning fra en boligadvokat, som kun må rådgive dig og varetage dine interesser.

Når du skal sælge din bolig, er der mange detaljer, som du skal have styr på. Mange lader ejendomsmægleren stå for hele salget af boligen, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig som sælger. Din ejendomsmægler skal jo helst tjene penge på handlen, og derfor kan det være dyrt at bruge en ejendomsmægler, hvis du skal sælge din bolig. En boligadvokat er en uvildig juridisk rådgiver, som kun må rådgive dig og varetage dine interesser.

Fordele ved at bruge en boligadvokat

Der er en række fordele ved at benytte en boligadvokat i forbindelse med salg af din bolig. Der sker fejl i forbindelse med mange bolighandler, fordi det juridiske ikke er på plads, og her kan en boligadvokat sikre, at alt forløber som det skal ved dit boligsalg. Din boligadvokat kan hjælpe dig med at tjekke den endelige købsaftale og skøde for at sikre, at alt forløber korrekt.

Få juridisk rådgivning til selvsalg

Flere og flere vælger selv at sætte boligen til salg og derved spare det dyre salær til ejendomsmægleren. De mange boligsider på nettet, hvor man selv kan reklamere for salg af bolig, giver gode muligheder for at få solgt sin bolig. Hvis du overvejer selv at stå for salget, vil det dog være en rigtig god idé at få juridisk rådgivning fra en boligadvokat og hjælp til at udfærdige selve Købsaftalen. Det kræver nemlig en stor viden om boligsalg at få en sikker handel i stand mellem køber og sælger, og her har du brug for en rådgiver, der kan varetage dine interesser som sælger.

Din boligadvokat kan oplyse dig om de dokumenter i forbindelse med salget som du skal fremskaffe så som Ejendomsdatarapport og en tilstandsrapport og et el-tjek, i tilfælde af at køber ønsker en ejerskifteforsikring. Hvis du benytter en professionel juridisk rådgiver, fremstår du også langt mere seriøs som sælger, og det vil give potentielle købere en større tryghed. Vælger du at stå helt selv for alle aspekter af salget, også de juridiske, kan det derimod gøre køberne utrygge, også fordi det kan betyde større udgifter for dem i forbindelse med et køb.

Hvis du som sælger ikke har en boligadvokat i ryggen, vil det nemlig give købers advokat mere arbejde med at sikre den juridiske del af købet, og det betyder i sidste ende, at køber kan få en større udgift i forbindelse med købet. Hvis det gør købet for dyrt, kan du risikere at skræmme købere væk, som ellers var interesserede i din bolig – og som var villige til at betale den ønskede pris for boligen.

Udfærdigelse af købsaftale og rådgivning til en god pris

Hos Boligpartneren kan du få udfærdiget købsaftale samt få den rådgivning, som du har brug for i forbindelse med dit boligsalg.

Uanset om du vil sælge din bolig gennem en ejendomsmægler eller selv vil stå for det, kan vi tilbyde dig seriøs og uvildig juridisk rådgivning, så du får et trygt og sikkert boligsalg.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt