Udfærdigelse af købsaftale

Køberrådgivning giver et sikkert køb

Boligpartneren tilbyder dig køberrådgivning, således du kommer sikkert igennem dit køb.

Et boligkøb kan være en faldgruppe, hvis man ikke er forsigtig som køber. Mange købere tror, at ejendomsmægleren tilgodeser deres behov lige så vel som sælger, når en bolighandel bliver gennemført. Det er bare ikke tilfældet. Rent juridisk må hverken ejendomsmægler eller sælgers advokat reelt rådgive køberen. Ifølge lovgivningen må de nemlig kun rådgive den ene af parterne ved en bolighandel, og både advokat og ejendomsmægler arbejder jo for sælger – ikke for køber.

Står du overfor at skulle købe ny bolig, bør du derfor sikre dig, at du selv har den nødvendige juridiske bistand i forbindelse med købet. Har du ikke dette, er du ikke sikret i forbindelse med handlen, og det kan have katastrofale følger. I værste tilfælde kan du ende med at skrive under på en købsaftale, der binder dig til en bolig med skader eller skimmelsvamp, uden at du efterfølgende kan gøre indsigelser, eller du risikerer, at der påhviler din bolig nogen servitutter, der betyder uforudsete økonomiske udgifter for dig

Spar penge med juridisk rådgivning - få køberrådgivning

En uvildig juridisk rådgiver kan hjælpe dig sikkert igennem et boligkøb. En erfaren boligadvokat, der kender lovgivningen og de mange faldgruber, du som køber sandsynligvis ikke selv er opmærksom på, kan yde dig uvurderlig vejledning i forbindelse med boligkøb. Vigtigst af alt kan en juridisk rådgiver sørge for, at købet bliver gennemført uden problemer. Din boligadvokat bør være den, der står for at skødet, og hvis ejendomsmægler eller sælgers advokat tilbyder at stå for det, bør du lade din egen rådgiver læse det igennem og sikre sig, at alting er i orden. Du bør have en uvildig juridisk rådgiver til at gennemgå alt fra købsaftale, tilstandsrapport, grundejerforeningens referater, servitutter osv.. Desuden kan din boligadvokat udarbejde en refusionsopgørelse, der er en opgørelse over indtægter og udgifter pr. overtagelsesdagen.

Står du og overvejer et boligkøb, så er det en god idé at kontakte os i Boligpartneren for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig med juridisk købsrådgivning.


Vi har mere end 25 års erfaring med bolighandel og kan tilbyde både skødeskrivning og generel juridisk rådgivning.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt