boligadvokat esbjerg

Boligadvokat Esbjerg

Har du forelsket dig i en bolig i Esbjerg-området? Det er altid en god idé at lade en boligrådgiver gennemgå bolighandlen, så du undgår uforudsete problemer.

Måske ønsker du at købe bolig i Esbjerg, men mangler en boligadvokat Esbjerg, der kan støtte dig med juridisk bistand? Det er i forvejen en stor omvæltning at købe ny bolig – måske især, hvis det samtidig er i en helt ny by – og særligt hvis man er førstegangskøber, er der mange ting at sætte sig ind i. Samtidig er der utroligt mange dokumenter, man skal have styr på. Ejendomsmægleren er sælgers repræsentant og derfor kan det være en god idé at inddrage en juridisk rådgiver med specialviden inden for bolighandel, så du også har en professionel til at varetage dine interesser.

Vores service er landsdækkende og vi kan hjælpe dig med juridisk rådgivning angående boligkøb, lige meget hvor i landet du befinder dig – vi hjælper også med boligrådgivning Esbjerg.

Sådan hjælper vi dig med dit boligkøb

Vi kan hjælpe dig med mange forskellige aspekter af en bolighandel alt efter de behov, som du måtte have. Vores boligrådgivning Esbjerg tilbyder juridisk rådgivning i forhold til:

  • Mangler ved overtagelsen: Vi tager hånd om korrespondancen med mægler eller sælger, så det bliver sikret, at der ikke er mangler ved ejendommen, når du overtager den, som f.eks. indbo eller hårde hvidevarer.
  • Gennemgang af købsaftalen: Vi gennemgår købsaftalen samt diverse bilag med dig, og rådgiver dig omkring eventuelle forhold, så du føler dig tryg ved handlen.
  • Tinglysning: Vi sørger for at sende skødet til tinglysning, så du bliver registreret som den nye husejer af ejendommen.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig her.

Sådan hjælper vi dig med dit boligsalg

Skal du have solgt din bolig, kan der også være særlige forhold, der gør, at det kan være godt at søge rådgivning hos en boligadvokat – især hvis du gerne sælge din bolig ved selvsalg og ikke har en ejendomsmægler til at stå for salget. Der er mange aspekter ved et boligsalg, som man skal tage højde for, og derfor er det vigtigt med en professionel til at gennemse dokumenterne.

Et hussalg kan også ske under særlige forhold som f.eks. ved en skilsmisse, hvor den ene part køber den anden ud. I sådan et tilfælde skal man måske have udarbejdet et nyt skøde, hvor den ene ægtefælle overtager gældsforpligtelserne på huset og så videre. Vi kan hjælpe med at udfylde skilsmissepapirer og lave en bodelingsoverenskomst.

Online boligadvokat Esbjerg

Boligpartneren har mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning ved boligsalg og –køb og skødeskrivning. Vores priser er blandt de mest favorable blandt boligadvokater Esbjerg.

Se prislisten her.

Vi er en netbaseret virksomhed, hvilket vil sige, at vi ikke har nogen faste omkostninger til lokaler og sekretærer, men kun gør brug af vores faglige kompetencer og arbejdsredskaber som telefon og computer. Derfor kan vi også tilbyde landsdækkende service.

Bolighjælp Esbjerg? Kontakt os via kontaktformularen eller find vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt