boligadvokat esbjerg

Boligadvokat Helsingør

Vi står for alt det juridiske og sørger for en gnidningsfri hushandel

Hos Boligpartneren har vi mere end 25 års erfaring med boligkøb og –salg, og vi står klar med kompetent boligrådgivning til dig, der har brug for det. Vi hjælper med at gennemse dokumenter og sikrer, at alt foregår efter reglerne, så hushandlen kan færdiggøres uden forsinkelser og forhindringer. Boligpartneren er din garanti for en tryg handel, og vi er stolte over at kunne være din lokale boligadvokat Helsingør.

Der er ikke noget juridisk, vi ikke kan hjælpe med

Hos Boligpartneren kan vi varetage dine interesser hele vejen til færdig hushandel. Vi kan støtte dig med juridisk rådgivning, der kan skabe tryghed omkring din forestående handel. Vi vil gerne være din lokale boligrådgiver i Helsingør, og derfor kan vi blandt andet tilbyde dig følgende:

  • Gennemgang af købsaftalen
  • Udarbejdelsen af skødet
  • Anmeldelse og undertegnelse af skøde til tinglysning
  • Kontakt med ejendomsmæglerne
  • Repræsentation af dig under hele handlen, helt frem til overtagelsesdatoen
  • Indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde af, at der efter overtagelsen konstateres mangler ved ejendommen/indbo/hårde hvidevarer

Vores erfaring og viden er med til at sikre vores kunders tilfredshed med de ydelser vi tilbyder. Vi tilbyder altid en fast pris, og med os er der ingen skjulte gebyrer og tillæg. Vores prisliste kan du se ved at klikke her.

Online og moderne boligadvokater Helsingør – for din skyld

Boligpartneren er en internetbaseret virksomhed, hvilket betyder, at vi har begrænsede omkostninger på eksempelvis lokaler. Det eneste du betaler for, er nemlig vores faglige kompetencer og evner til at yde det bedste for dig. Det giver os mulighed for at tilbyde dig en lavere pris end ellers, samtidig med at vi sparer dig for fysiske møder på ubelejlige tidspunkter. Derimod klarer vi alt online, når det passer dig. Derfor er vi helt indstillet på at være dine boligadvokater Helsingør, uagtet om du køber eller sælger.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud hos din boligadvokat Helsingør

Hos Boligpartneren har vi kort ekspeditionstid og favorable priser på alle vores ydelser. Opstår der en akut situation, så behandler vi hastesager fra dag til dag. Hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved os, så kontakt os endelig.

Find kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt