skøde og Boligadvokat Herning

Boligadvokat Herning

Boligpartneren – vi varetager dine interesser

Med mere end 25 års erfaring tilbyder Boligpartneren topprofessionel juridisk rådgivning og specialviden ved boligkøb og –salg. Vi ved, at det som privatperson kan være svært at danne sig et overblik over alle de dokumenter, juridiske forpligtelser og øvrige regler, som knytter sig til køb og salg af bolig. Hos Boligpartneren varetager vi dine interesser og er din støtte og trofaste repræsentant i hele forløbet.

Kompetent rådgivning i alle faser af boligkøb og -salg

Uanset om du er køber eller sælger, kan en bolighandel være indviklet, og i begge tilfælde er det en stor og vigtig beslutning, som kræver grundighed og nøje overvejelser. Derfor kan det være en god idé med professionel rådgivning. Hos Boligpartneren står vi klar til at guide dig sikkert igennem processen, og vi sikrer, at din bolighandel bliver gennemført således, at du får så gunstige og fordelagtige betingelser som overhovedet muligt. I forbindelse med dit køb eller salg af bolig tilbyder Boligpartneren, som din boligadvokat Herning, blandt andet:

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig
  • Juridisk bistand i forbindelse med køb og salg af bolig
  • En rådgiver som står for al korrespondance med mægleren
  • Gennemgang af købs- eller salgsaftale (inkl. bilag)
  • Udfærdigelse og tinglysning af skøde

Du kan læse mere om vores boligrådgivning her.

Online boligrådgivning – derfor er vi også din boligadvokat i Herning

Selvom vores rådgivning og specialviden er i absolut topklasse, ligger vores prisniveau ikke i toppen. Vores priser er blandt de absolut mest favorable på markedet. Grunden til at vi kan holde vores priser på dette lave niveau er, at vi er en online rådgivningsvirksomhed. Vi har derfor ikke høje faste omkostninger til fx centralt beliggende lokaler, som normalvis presser priserne op. Dette betyder også, at du slipper for unødvendige fysiske møder, da al korrespondance alt efter dit ønske foregår enten vi telefon, mail eller chat. Det sikrer hurtigere og mere effektiv kommunikation, hvilket er i alles interesse i forbindelse med en bolighandel, som kan være tids- og ressourcekrævende nok i forvejen.

Du finder vores priser på boligrådgivning Herning her.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende vores juridiske assistance, rådgivning og vejledning? Eller vil du have en dialog og et uforpligtende tilbud fra vores boligadvokater Herning? Så kontakt os i dag – vi vender hurtigt tilbage. Vi kan desuden behandle hastesager fra dag til dag.

Du finder vores kontaktinformation her.

 

 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt