boligadvokat horsens

Boligadvokat Horsens

Få professionel boligrådgivning hos Boligpartneren

Det er en stor beslutning at købe en ejendom, som ikke bliver bedre af, at man skal sætte sig ind i de mange forskellige juridiske forhold omkring et boligsalg eller –køb. Især hvis du er førstegangskøber eller vælger selv at sælge boligen uden bistand fra en ejendomsmægler, kan det være vanskeligt. Derfor kan det være en god ide, at alliere dig med en professionel boligrådgiver, som kan få dig sikkert igennem købet.

Vi hjælper dig gennem hele processen

Vores boligrådgivning Horsens omfatter blandt andet følgende:

  • Gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning.
  • Korrespondance og drøftelser med mægleren, sælger eller køber.
  • Håndtering af skøde og tinglysning.
  • Evt. korrespondance med mægler, sælger eller køber, hvis der ved overtagelse er mangler ved ejendommen, f.eks. manglende indbo eller hårde hvide varer.

Du kan læse mere om den boligrådgivning, som vi giver her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags rådgivning og service du har brug for, er du velkommen til at kontakte os for at få en indledende snak om din situation og hvad du har behov for. Tag kontakt til din boligadvokat Horsens allerede i dag.

Online boligadvokat Horsens til konkurrencedygtige priser

Boligpartneren har 25 års erfaring med advokatvirksomhed og dygtige jurister med specialviden i juridisk rådgivning ved boligsalg og –køb og skødeskrivning. Vores priser er blandt de mest favorable blandt boligadvokater Horsens.

Se prislisten her.

Vi er en netbaseret virksomhed, hvilket vil sige, at vi ikke har nogen faste omkostninger til lokaler og sekretærer, men gør kun brug af vores faglige kompetencer - Derfor kan vi også tilbyde landsdækkende service.

Find vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt