boligadvokat horsens

Boligadvokat Horsens

Har du forelsket dig i en bolig i Horsens, eller ønsker du at sælge? Få professionel boligrådgivning hos Skøde & Juristhuset. Vi er specialister indenfor boligrådgivning.

Måske ønsker du at købe bolig i Horsens, men mangler en advokat Horsens, der kan støtte dig med juridisk bistand. Det er en stor omvæltning i ens liv at købe ny bolig, og samtidig er der utroligt mange dokumenter, man skal have styr på. Ejendomsmægleren er sælgers repræsentant, og derfor kan det være en god idé at inddrage en juridisk rådgiver med specialviden inden for bolighandel, så du også har en professionel til at varetage dine interesser. Det kan være fristende ikke at engagere en advokat, men i forhold til hvor mange penge, der i forvejen er involveret i en bolighandel, er det en god idé at betale for en professionel til at sikre, at processen foregår korrekt.

Skøde & Juristhusets advokatservice kan hjælpe jer med juridisk rådgivning angående boligkøb, lige meget hvor i landet I befinder jer – vi hjælper også med boligrådgivning Horsens.

Sådan hjælper vi dig med salg og køb af bolig

Det kan af og til være en uoverskuelig proces at flytte, som ikke bliver gjort bedre af, at man skal sætte sig ind i de mange forskellige juridiske forhold omkring et boligsalg eller –køb. Især hvis du er førstegangskøber eller vælger selv at sælge boligen uden bistand fra en ejendomsmægler, kan det være vanskeligt.

Vores boligrådgivning Horsens omfatter blandt andet følgende:

  • Gennemgang af købsaftale med bilag samt rådgivning.
  • Korrespondance og drøftelser med mægleren, sælger eller køber.
  • Håndtering af skøde og tinglysning.
  • Evt. korrespondance med mægler, sælger eller køber, hvis der ved overtagelse er mangler ved ejendommen, f.eks. manglende indbo eller hårde hvide varer.

Du kan læse mere om den boligrådgivning, som vi giver her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags rådgivning og service du har brug for, er du velkommen til at kontakte os for at få en indledende snak om din situation, og hvad du har behov for. Tag kontakt til din boligadvokat Horsens allerede i dag.

Online boligadvokat Horsens

Skøde & Juristhuset har 25 års erfaring med advokatvirksomhed og dygtige jurister med specialviden i juridisk rådgivning ved boligsalg og –køb og skødeskrivning. Vores priser er blandt de mest favorable blandt boligadvokater Horsens.

Se prislisten her.

Vi er en netbaseret virksomhed, hvilket vil sige, at vi ikke har nogen faste omkostninger til lokaler og sekretærer, men gør kun brug af vores faglige kompetencer og arbejdsredskaber som telefon og computer. Derfor kan vi også tilbyde landsdækkende service.

Har du brug for bolighjælp Horsens? Find vores kontaktoplysninger her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt

sj€skoedeogjuristhuset.dk 40 22 00 13