boligadvokat københavn

Boligadvokat København

Ønsker du en favorabel pris på juridisk rådgivning af en boligadvokat – København?

Boligpartneren er en landsdækkende netvirksomhed med online boligrådgivning. Vi har derfor ingen faste udgifter til lokaler eller reception, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig rådgivning til nogle af de bedste priser på markedet. Vi bruger kun penge på det, som direkte har en betydning for dig, der bor i København.

Selvom du ønsker billig boligrådgivning - København, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har mere end 25 års erfaring med juridisk rådgivning ved boligkøb og skødeskrivning, og vi samarbejder med en dygtig boligadvokat. Du er derfor garanteret professionel bolighjælp – København.

Du kan finde ud af mere om os og læse vores kundeanmeldelser her.

Situationer hvor du kan få brug for juridisk rådgivning

  • Boligkøb kan være en indviklet proces med uigennemskuelige vilkår og betingelser i en købsaftale, som ofte når op på over 200 sider. Med boligrådgivning fra Boligpartneren er du sikker på, at ethvert punkt i aftalen bliver grundigt gennemgået af vores erfarne rådgivere.
  • Der bliver stillet mange krav til skødeskrivning, som skal overholdes, for at der ikke skal opstå problemer med tinglysningen. Her kan du få brug for vores juridiske viden og erfaring, for at du med sikkerhed er den formelle ejer af boligen. Vi garanterer, at dit skøde bliver tinglyst korrekt.

  • Hvis du og din ægtefælle ikke ønsker, at alt i jeres indbo skal deles lige over, kan I få hjælp til at udarbejde en ægtepagt. Det kan give en tryghed, hvis en skilsmissesituation skulle opstå, eller hvis et dødsfald finder sted. I ægtepagten skal der tages stilling en række omstændigheder som særeje eller pensionsrettigheder. Vores rådgivere kan hjælpe med at give et klart overblik over situationen, hvad der bør gennemgås.

  • I forbindelse med en skilsmisse kan det også være nødvendigt at tage stilling til bodelingen. Vi kan tilbyde erfaren hjælp til skødebehandlingen ved skilsmisse, når den ene part overtager den hidtil fælles bolig. Vi hjælper både med udfyldelse af skilsmissepapir og bodelingsoverenskomst.

  • Med et testamente er det muligt selv at påvirke, hvordan ens formue og ejendele skal fordeles. Boligpartnerens rådgiver står klar til at bistå med udarbejdelsen af testamentet, så du er sikker på, at der ikke opstår konsekvenser på baggrund af ringe papirarbejde.

Få mere viden om, i hvilke boligsituationer vi kan hjælpe dig.

Har du yderligere spørgsmål til vores rådgivere og boligadvokat København?

Er du i tvivl om, hvad vi kan hjælpe dig med? Ønsker du det fulde overblik over love på boligområdet i netop din situation? Vi står parat til at hjælpe dig med at afklare dine spørgsmål og få styr på boligsituationen.

Du kan se vores prisliste her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt