boligadvokat køge

Boligadvokat Køge

Boligrådgivning Køge – Vi hjælper dig hele vejen

Boligpartneren har over 25 års erfaring på området for boligsalg og -køb. Vores team består af professionelle samt erfarne boligrådgivere, og vi samarbejder med en dygtig og kompetent boligadvokat. Vi ved, at det er en stor ting at skulle købe eller sælge sin bolig. Derfor er det vigtigt at have styr på alle de juridiske forhold. Vi rådgiver dig omkring alle juridiske aspekter hele vejen igennem processen, og vi kan bl.a. udarbejde dit skøde, så det efterlever alle de nødvendige krav. Hos os er din bolighandel i trygge hænder, og du er sikret fuld gennemsigtighed, når du skal agere på boligmarkedet.

Skal du bruge en boligadvokat i Køge? Så lad os repræsentere dig

Boligpartneren er klar til at varetage dine interesser hele vejen igennem din bolighandel, uanset om det drejer sig om køb eller salg. En købsproces kan ofte være en kompliceret affære, som har mange indviklede juridiske vilkår, som kan være svære at gennemskue. Købsaftalen kan, i nogle tilfælde, være over 200 sider, som du skal forholde dig til. Lad os repræsentere dig, vi har dine interesser i fokus, og vi kan gennemskue alle de små detaljer i købsaftalen, som kan have konsekvenser for dig. Indimellem kan en købsaftale indeholde vilkår, som ejendomsmægleren har udarbejdet med henblik på den sælgende parts interesser. Derfor skal du vælge os som din partner, for vi står på din side fra start til slut. Hvis du står og skal købe ny bolig, så kan vi bl.a. rådgive med følgende:

  • Juridisk rådgivning og skødeskrivning
  • Tæt kontakt med mægleren
  • Godkendelses skrivelse og refusionsopgørelse
  • Gennemgang af købsaftalen og professionel rådgivning

Ved enhver bolighandel er skødet et essentielt punkt, da det er det officielle dokument, der beviser, at du er den retmæssige ejer af ejendommen. Hvis du vil vide mere om skødeskrivning, og hvorfor vi anbefaler, at du får os til at udarbejde skødeskrivningen, så kan du læse mere her.

Vores priser er blandt de absolut bedste på markedet

Her hos Boligpartneren er vi en moderne netvirksomhed, hvor vores medarbejdere benytter hjemmearbejdspladser. Det betyder, at du som vores kunde slipper for at betale for en masse, som du ikke har brug for. Derfor kan vi tilbyde nogle af de bedste priser iblandt boligadvokater Køge.

Hvis du vil vide mere om, hvilke opgaver vi løser og vores priser for de specifikke opgaver, så kan du læse mere her.

Kontakt os i dag, hvis vi skal være din boligadvokat Køge

Om du skal købe eller sælge din bolig, så lad os rådgive dig i samarbejde med vores dygtige boligadvokat Køge, som har styr på al juraen i forbindelse med bolighandel. Da vi er en netvirksomhed, kan vi desuden tilbyde vores hjælp i hele Danmark.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om de mange fordele ved at vælge Boligpartneren, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt