boligadvokat randers

Boligadvokat Randers

Er du midt i en købsproces, er det en god idé at sikre dig juridisk rådgivning

Hos Boligpartneren har vi mere end 25 års erfaring med boligrådgivning, samt skødeskrivning af boliger beliggende i Randers og omegn. Vi tilbyder vi en professionel assistance, med den relevante viden inden for gældende love og regler, når du køber eller sælger en bolig.

Med Boligpartneren, som din juridiske rådgiver, får du:

  • Juridisk boligrådgivning til favorable priser.
  • Juridisk gennemgang af købsaftale, samt bilag.
  • En rådgiver som står for al korrespondance og drøftelser med mægleren.
  • Udarbejdelse af godkendelses skrivelse.
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.
  • Ekspeditioner i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning.
  • Repræsentation af dig som køber eller sælger under hele ejendomshandelen frem til overtagelsesdatoen.
  • Indledende korrespondance med mægler/sælger i tilfælde, at der efter overtagelsen konstateres mangler ved ejendommen.

Se hvad vi kan tilbyde dig, som din boligrådgiver.

Derfor kan det være nødvendigt med en boligadvokat - Randers

Står du og skal købe eller sælge en bolig, er det vigtigt at processen bliver gennemført på den helt korrekte måde, så alle parter er tilfredse. Derved er der brug for et stort juridisk overblik over de mange dokumenter, der ofte er beslægtet med at sælge eller købe en bolig.

Som sælger kan boligadvokaten rådgive dig ift. fordele og ulemper ved forskellige salgsformer, samt hjælpe dig med at forhandle om ejendomsmæglerens honorar, og som køber kan du få rådgivning gennem hele købsprocessen, og herunder hjælp til udarbejdelse af skøde og tinglysning.

Som privatperson kan det være svært at få det fulde overblik, og gennemskue de mange love og regler, der er gældende på boligmarkedet. Derfor råder vi altid både købere og sælgere, til at samarbejde med en professionel boligadvokat. Begge parter er derved sikret, at alle aftaler der indgås overholder relevante love på området.

Online bolighjælp Randers til en fordelagtig pris

Hos Boligpartneren, tilbyder vi juridisk rådgivning til priser hvor alle kan være med. Dette betyder dog ikke at vi går på kompromis med kvaliteten. Grunden til at vi kan tilbyde rådgivning til så favorable priser som vi kan, bunder i at vores virksomhed udelukkende er netbaseret. Det vi sparer ved ikke at have udgifter til lokaler, receptionister mm., kommer derved dig til gode.

Se hele vores prisliste på siden her.

Boligrådgivning Randers

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan vi som boligadvokat Randers kan hjælpe dig, eller ønsker du en indledende samtale, så er du velkommen til at kontakte os.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt