boligadvokat-ringsted

Boligadvokat Ringsted

Har du brug for en boligadvokat?

Hos Skøde & Juristhuset har vi over 25 års specialviden inden for bolighandel og vores ekspertise omhandler både ejerboliger og andelsboliger. Vi yder professionel juridisk rådgivning, når du skal købe eller sælge bolig og udarbejder dit skøde, så det opfylder alle lovpligtige krav. Vi bistår alle vores klienter igennem deres bolighandel, således at dine interesser bliver sikret bedst muligt. Skøde og Juristhuset står naturligvis til rådighed gennem hele købs- eller salgsprocessen, hvilket er din garanti for en tryg handel. Vi er dit sikre valg – vi er din boligadvokat Ringsted og mange andre byer.  

Hvordan kan Skøde & Juristhuset hjælpe dig?

Hos Skøde & Juristhuset, din boligadvokat i Ringsted såvel som flere andre steder i landet, kan vi assistere dig igennem dit salgs- eller købsforløb i forbindelse med en bolighandel. Vi ved, at bolighandel er forbundet med en lang række økonomiske og juridiske aspekter, som nemt kan virke uoverskuelige for dig, uanset om du er køber eller sælger. Derfor samarbejder vi med en kompetent boligadvokat, så vi kan tilbyde dig assistance til blandt andet følgende:

  • Repræsentation af dig under hele processen med bolighandel
  • Grundig gennemgang af købs- eller salgsaftale. Herunder også gennemgang af bilag
  • Kommunikation med mægleren
  • Udarbejdelse af både godkendelsesskrivelse, skøde og refusionsopgørelse
  • Hjælp med skødets undertegnelse samt anmeldelse til tinglysning

Du kan læse mere omkring skøder her.

Hvordan tilbyder din boligadvokat Ringsted, og alle andre byer, markedets bedste priser?

Vi er en online virksomhed, hvilket betyder, at vi hos Skøde og Juristhuset har sparet udgifterne til lokaler og ekstra personale, såsom sekretærer og receptionister, væk. I stedet har vi valgt kun at bruge penge på det som vores kunder, altså du, har brug for. Derfor har vi kun faste omkostninger til udgiftsposter såsom computere, telefoner, vores ekspertkompetencer og naturligvis vores gode service. Dette er grunden til, at vi kan tilbyde markedets bedste priser inden for juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandel. Vi vil være dine foretrukne boligadvokater Ringsted.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om boligrådgivning?

Udover at give dig markedets bedste priser inden for boligrådgivning Ringsted, tilbyder vi hos Skøde & Juristhuset også kort ekspeditionstid på vores juridiske rådgivning. Hvis du har en hastesag, kan vi endda tilbyde behandling på selve dagen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring bolighandel, eller gerne vil høre mere om de mange fordele ved at vælge os som din boligadvokat Ringsted, så kan du kontakte os her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt