boligadvokat esbjerg

Boligadvokat Roskilde

Når du står over for en bolighandel, er det en god idé at alliere sig med en dygtig boligrådgiver

Boligpartneren har over 25 års erfaring inden for boligkøb og -salg. Vores erfarne og kompetente boligrådgivere og medarbejdere, der også varetager boligkøb i Roskilde, står klar til at hjælpe dig med professionel juridisk rådgivning. Vi kan bistå dig fra start til slut i købs- eller salgsprocessen, så du ikke skal bekymre dig om alle de juridiske aspekter og faldgruber, der er i forbindelse med en bolighandel. Boligpartneren er din garanti for en sikker og tryg bolighandel.

Har du brug for boligrådgivning Roskilde i forbindelse med et boligkøb?

Et boligkøb er en af de største investeringer, man kan foretage sig, og der er mange vigtige ting, der skal være styr på inden aftalen kan komme i hus. Det er her, at Boligpartneren kommer ind i billedet og kan hjælpe dig.

Ved et boligkøb bliver størstedelen af processen ofte håndteret af en ejendomsmægler, der har styr på det mest overordnede. Det er dog yderst vigtigt, at du som køber er klar over, at ejendomsmægleren repræsenterer sælger – og dermed ikke dig og dine interesser. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at man som køber allierer sig med en boligadvokat inden et boligkøb. En boligrådgivers opgave er nemlig at varetage dine interesser som køber, så du ikke indgår en dårlig handel, der kan koste dig dyrt. Herunder får du et overblik over, hvordan vi kan være behjælpelige i købsprocessen:

  • Vi hjælper med rådgivning og grundig gennemgang af købsaftale og bilag
  • Vi tager os af korrespondancen med mægleren
  • Vi udarbejder godkendelses skrivelse
  • Vi udarbejder skøde og refusionsopgørelse
  • Vi sørger for ekspedition ifm. med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning
  • Vi repræsenterer køber under hele ejendomshandlen

Læs nærmere om vores boligrådgivning her.

Boligpartnerens Roskilde boligadvokat er din garanti for en sikker og tryg bolighandel

Boligpartneren -Jurist og Bolighandel har over 25 års erfaring og er specialister i juridisk rådgivning inden for boligkøb og -salg. Vi kan ligeledes hjælpe med skøde, skilsmisse-bodeling, ægtepagt og testamente m.m. Vi tilbyder også at behandle hastesager fra dag til dag – alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.

Boligpartneren tilbyder boligadvokat Roskilde, der kan hjælpe dig sikkert igennem din bolighandel

Er du i gang med et boligkøb eller –salg og skal bruge en boligadvokat i Roskilde til at tage sig af alt det juridiske? Så kan Boligpartneren hjælpe dig til markedets bedste priser. På den måde kan du bruge din tid på vigtigere ting, mens vi gør det, vi er specialister i. Dette er din garanti for en tryg og sikker handel.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller vil du høre nærmere om boligadvokat Roskilde pris, så kontakt os her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt