boligadvokat svendborg

Boligadvokat Svendborg

Ønsker du online juridisk bistand af en boligrådgiver og boligadvokat Svendborg?

Boligpartneren er en online boligrådgivningsvirksomhed, hvilket gør at vi kan tilbyde nem og landsdækkende juridisk bistand – heriblandt til dig, som er bosiddende i Svendborg. Vi sidder klar ved telefonen og ved computeren for at hjælpe dig med lige netop din boligsituation. Vores dygtige rådgivere og boligadvokat kan give råd og vejledning på en række forskellige områder til faste lave priser.

Find ud af hvad vores kunder synes om os her.


Vi har dygtige og erfarne rådgivere

Er der punkter i din nye boligkontrakt, som du ikke helt forstår? Eller virker det hele uoverskueligt? Det er her, du kan få brug for en af vores juridiske rådgivere. Vi gennemgår hele kontrakten for dig, så du er med på, hvad du går ind til. Eller skal du giftes og ønsker en sikkerhed i form af en ægtepagt? Det kan vi også hjælpe dig med.

Boligpartneren er en virksomhed med mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning ved boligkøb. Vi vejleder inden for områder som køb og salg af bolig, skødeskrivning, ægtepagt, bodeling og testamente. Hvis du står og mangler råd i forbindelse et af disse områder, så kontakt os. Vores rådgivere har flere års erfaring i branchen, og vi samarbejder med en dygtig boligadvokat, så du er i trygge hænder.

Lær mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Kunne du tænke dig at spare penge på juridisk rådgivning?

At vores virksomhed er online, giver os ikke blot frihed til at bistå alle danskere landet over med juridisk rådgivning af høj kvalitet. Det giver os også mulighed for at yde bolighjælp til de bedste priser på markedet, idet det også indebærer reducerede omkostninger, som kommer vores kunder til gode. Vi kan derfor tilbyde boligrådgivning og boligadvokat Svendborg til nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Du kan finde vores priser her

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring priserne på vores ydelser, eller vil du have et godt tilbud, så kontakt os her.

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt