Udfærdigelse af købsaftale

Skødeskriver

Boligpartneren er din professionelle skødeskriver – vi varetager dine interesser og skaber fundamentet for en tryg og sikker bolighandel

Mange spørgsmål kan opstå, når du som køber står overfor en vigtig bolighandel. Hele processen indeholder mange formelle, juridiske elementer, der måske kan virke komplicerede og overvældende for dig som menigmand. Skødet er i sig selv en meget vigtig del af denne proces.

Hvad er et skøde?

Står du overfor en snarlig ejendomshandel eller en bodeling, vil du med sikkerhed blive konfronteret med betegnelsen ”skøde”. Lad os stikke lidt dybere og se på, hvad et skøde egentlig er.

Et skøde er et officielt, juridisk dokument, der garanterer dig som den retmæssige ejer af den enkelte bolig. Dokumentet indeholder blandt andet vigtige oplysninger om ejendommen, partnerne, overtagelsen, finansieringen og købesummen.

Der findes både endelige og betingede skøder. Et betinget skøde indeholder fastsatte betingelser fra købers og sælgers side, for at handlen kan gennemføres, mens et endeligt skøde udarbejdes, når alle betingelser for handlen er opfyldt.

Boligpartneren er din sikkerhed

Et skøde sikrer, at alle formalia og regler overholdes, så du ikke får fingrene i klemme i alle de små sprækker, et boligkøb kan skabe. Der kan nemlig let opstå mange faldgruber, som kræver den rette juridiske viden og erfaring.

Med over 25 års erfaring er Boligpartneren din professionelle og grundige skødeskriver.

Boligpartneren yder rådgivning og guider dig sikkert gennem hele processen, så elementer såsom udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse bliver håndteret korrekt.

Digitalisering af tinglysningsprocessen

Tinglysning er domstolenes formelle/offentlige meddelelse vedrørende vigtige privatretlige kendsgerninger i forhold til fast ejendom.

Tinglysningsprocessen er i dag blevet digitaliseret, og dit online skøde, der skal sendes til tinglysningsretten, bliver dermed varetaget elektronisk. Det online skøde skal nu underskrives med NemID af sælger og dig som køber.

Tinglysningen forløber som oftest meget jævnt, hvis skødeskrivningen er gennemarbejdet og udfærdiget af en professionel skødeskriver såsom Boligpartneren.

Det koster ikke en bondegård, at konsultere en skødeskriver

En ejendomshandel kan i forvejen give økonomisk hovedpine, så de mange ekstraudgifter til juridisk arbejde er ikke altid lige kærkomne. Hos Boligpartneren kan du få udarbejdet et billig skøde. Vi har konkurrencedygtige priser og en kort ekspeditionstid.

Følger du dette link, finder du vores pris på skøde.

Ud over honoraret til Boligpartneren pålægges desuden en statslig tinglysningsafgift, der afhænger af købesummen eller den offentlige ejendomsvurdering.

Ønsker du at vide mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du kontakte os her.


Sammen kan vi gøre din ejendomshandel til en effektiv og gnidningsfri oplevelse!

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt