Udfærdigelse af købsaftale

Udfærdigelse af købsaftale

Køb eller salg af bolig - Vi yder juridisk rådgivning og kan også hjælpe dig med udfærdigelse af købsaftale

Når du skal købe eller sælge din bolig kræver det ofte juridisk indsigt og omhu, for at sikre sig mod faldgruber i forbindelse med især købskontrakt og skødeskrivning, hvis vi også skal varetage denne.

Gennem vores samarbejde med en boligadvokat dækker vi hele spektret af juridisk rådgivning på dette område. Lige fra grundig gennemgang af købskontrakt og korrespondance med købers repræsentant og frem at vi også kan tilbyde udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse og efterfølgende ekspeditioner i forbindelse hermed herunder anmeldelse af skødet til tinglysning. 

Pas på faldgruberne når du skal sælge din bolig selv

Gennem et samarbejde med en ejendomsmægler kan vi dermed tilbyde udfærdigelse af købsaftale, hvis du vælger selv at stå for salget af din bolig.

Som sælger kan du spare penge ved helt eller delvist selv at stå for boligsalget, såsom;

  • Prissætning af bolig.
  • Indhente dokumenter, som BBR, Tingbogsattest etc.
  • Sørge for energimærkning og tilstandsrapport.
  • Salgsopstilling og markedsføring.
  • Fremvisning.
  • Købsaftale bolig.

Det er vigtigt at have helt styr på både de praktiske, juridiske og økonomiske elementer. Udfærdigelse af købsaftale, i den forbindelse, udgør den største risiko, og derfor anbefales det, at søge juridisk bistand hos os, når en køber er fundet og udfærdigelse af en købsaftale skal foretages. Så undgår du fejl eller mangler, der kan få uoverskuelige konsekvenser fremadrettet.

Vi tilbyder udfærdigelse af købsaftale

Boligpartneren er med vores mangeårige specialviden inden for bolighandler et godt valg til en tryg og sikker bolighandel for dig, der vælger at stå for salget selv. Vi sørger for udfærdigelse af købsaftale, udregner provenu og sikrer i det hele taget, at dokumenterne stemmer juridisk overens med den aftale, som du ønsker at indgå med køberen, du har fundet til din bolig.

Konkurrencedygtige priser

Når du vælger at stå for dit boligsalg selv og dermed spare penge, betyder det ikke at den besparelse ryger på gulvet ved at trække på vores ekspertise til for eksempel udfærdigelse af købsaftale.

Vi er en moderne netvirksomhed, med et minimum af faste omkostninger og kan derfor tilbyde nogle af markedets laveste priser. Også hvis du senere selv står og skal købe hus med deraf følgende behov for juridisk assistance.

Se alle vores ydelser og tilhørende prisliste.

Hør mere om vores ydelser og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os her.

Du kan også udfylde en kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på udfærdigelse af købsaftale – hastesager kan behandles fra dag til dag .

Ring mig op

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig

Besked er sendt